selamlariyigünler Yoctopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 https://www.pods-tr.com/ sitesi güvenilir midir? Vuse için pod alacağım.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 12 Haziran 2025 #2 Daha önce duymadım puff alacaksanız genelde tekellerde oluyor.
selamlariyigünler Yoctopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 DirtyBlue dedi: Daha önce duymadım puff alacaksanız genelde tekellerde oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam elektronik sigaranın ucuna takılan pod alacağım tek bu sitede var teşekkürler.
DirtyBlue dedi: Daha önce duymadım puff alacaksanız genelde tekellerde oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam elektronik sigaranın ucuna takılan pod alacağım tek bu sitede var teşekkürler.
selamlariyigünler Yoctopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 DirtyBlue dedi: Hangi model? Genişletmek için tıkla... Vuse uyumlu pod lazım hocam ben cihazını Fransa'dan aldım.
DirtyBlue dedi: Hangi model? Genişletmek için tıkla... Vuse uyumlu pod lazım hocam ben cihazını Fransa'dan aldım.