K KolyeModa Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 29 13 Şubat 2023 #1 Merhaba. 2002 model aracım park halindeyken biri stop lambasına vurup kaçmış. Usta 4500 TL fiyat verdi, ben alıp götürürsem daha uyguna gelecek gibi ama doğru ürüne mi bakıyorum çok da emin değilim. Bu benim aracıma uyar mı? Siparişi www.garaj101.com
Merhaba. 2002 model aracım park halindeyken biri stop lambasına vurup kaçmış. Usta 4500 TL fiyat verdi, ben alıp götürürsem daha uyguna gelecek gibi ama doğru ürüne mi bakıyorum çok da emin değilim. Bu benim aracıma uyar mı? Siparişi www.garaj101.com
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Çıkmacılara bakmanı öneririm. Çok daha uyguna geliyor.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 Aynı araç bende var geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla Dizel ve Benzinin spotları farklı. Dizel olanlarda geri vites çok belirgin. Benzinli olanlar ise böyleen azından ben öyle biliyorum. Fotoğraftaki araç kendi aracım. Son düzenleme: 13 Şubat 2023
Aynı araç bende var geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla Dizel ve Benzinin spotları farklı. Dizel olanlarda geri vites çok belirgin. Benzinli olanlar ise böyleen azından ben öyle biliyorum. Fotoğraftaki araç kendi aracım.
K KolyeModa Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 29 13 Şubat 2023 #4 PcKologX dedi: Aynı araç bende var geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla Dizel ve Benzinin spotları farklı. Dizel olanlarda geri vites çok belirgin. Eki Görüntüle 1666935 Benzinli olanlar ise böyleen azından ben öyle biliyorum. Fotoğraftaki araç kendi aracım. Eki Görüntüle 1666954 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet benimki de dizel aynı üstteki fotoğraf gibi.
PcKologX dedi: Aynı araç bende var geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla Dizel ve Benzinin spotları farklı. Dizel olanlarda geri vites çok belirgin. Eki Görüntüle 1666935 Benzinli olanlar ise böyleen azından ben öyle biliyorum. Fotoğraftaki araç kendi aracım. Eki Görüntüle 1666954 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet benimki de dizel aynı üstteki fotoğraf gibi.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 KolyeModa dedi: Teşekkür ederim, evet benimki de dizel aynı üstteki fotoğraf gibi. Genişletmek için tıkla... Linkte attığınız sanki benzinli olan Golf'lerin spotu gibime geldi.
KolyeModa dedi: Teşekkür ederim, evet benimki de dizel aynı üstteki fotoğraf gibi. Genişletmek için tıkla... Linkte attığınız sanki benzinli olan Golf'lerin spotu gibime geldi.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.188 Çözümler 97 13 Şubat 2023 #6 Alacağınız yere şase no atarak doğrulamasını yaptırabilirsiniz.
K KolyeModa Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 29 13 Şubat 2023 #7 Myk61 dedi: Alacağınız yere şase no atarak doğrulamasını yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, numara ruhsatta yazıyor sanırım değil mi?
Myk61 dedi: Alacağınız yere şase no atarak doğrulamasını yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, numara ruhsatta yazıyor sanırım değil mi?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.188 Çözümler 97 13 Şubat 2023 #8 KolyeModa dedi: Teşekkür ederim, numara ruhsatta yazıyor sanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Arabanın ön camında da yazabilir benim ön camda yazıyor mesela.
KolyeModa dedi: Teşekkür ederim, numara ruhsatta yazıyor sanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Arabanın ön camında da yazabilir benim ön camda yazıyor mesela.