VW mib3 ünite

WickedMonarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aracımda bir süredir CarPlay sorunu yaşıyorum kabloyu taktığım zaman CarPlay bağlanmıyor bağlantı başarısız hatası alıyorum arada bir geliyor ama geldiği zaman da kabloya veya telefona dokunduğum anda gidiyor. Bağlantı mib3 ünite sorunu servis dışında nerede veya nasıl çözebiliriz ayrıca aracın yazılım güncellemesini nasıl yapabilirim veya nereye yaptırabilirim?
Araç: 2021 Tiguan Life paket.
DSG otomatik.

Kablo kaynaklı olabileceğini düşünüp kontrol ettiniz mi?
Sürekli aynı sorunu ben de aracımda yaşıyordum. Kablo değiştirince sorun düzeldi.
Hatta bir kaç kere kablo değiştirdim. En son 1000₺'lik bir kablo satın alınca anca çözüm oldu.
Yazılım güncellemesini yetkili servis aracılığı ile yaptırabilirsiniz veya gizli özellik açan arkadaşlar var onlar yardımcı olabilirler.

2 tane kablo değiştirdim ama yeni kablo satın almadım almasına alırım fakat düzeleceğini düşünmüyorum yine de.

Yazılım güncellemesi için ise aracın garantisi bitti ve servisin bana söylediği şey araçta sorun olmadığı sürece yazılım güncellemesi için randevu alamazsınız yani ben CarPlay'i sorun olarak gösterdim bu sefer de tespit ücreti ve işlem ücreti alınacak dediler.

Attıklarımın arasından tekrar alıntılıyorum. Berat Vagcom'u ziyaret edin. Arıza tespiti ve yazılım güncellemesi için yardımcı olurlar. Ekletmek istediğiniz veya aktif olmayan bir özellik varsa onun için de yardımcı olurlar.

Son olarak hangi kabloyu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

MediaMarkt'tan aldım.
Cihazım iPhone 15 Pro olduğu için Type-C modelini aldım. Kabloyu uzun alma sebebimse kırılmaları önlemek ve konforlu kullanım sağlamaktı. Kablonun fazlasını vitese doladım. Lazım olunca telefonu çekerek kabloyu uzatıyorum pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…