Şu an hiçbir şey yok. Bir tavanı döşerim bir de direksiyona döşeme yaptım. Şu an borç içinde yüzdüğüm için bir şey yaptıramadım. Benim kafamda spor yay, jant lastik, ses sistemi, Engine far yapmak var. Bunlarda pahalı. Benim istediğim ise konfor gitmesin. Sonuçta bunları çıkarabiliyoruz ve satabiliriz veya ekstra dolu olacak araba. Ne yaptırsam hangilerini alsam bilemiyorum veya şunu yap bunu yapma dediğiniz ne var?
Maliyeti bu kadar düşünüyorsan satarkende fazla zarar etmemek için alacağın şeyleri ikinci el kovalayabilirsin. Örneğin spor yay gibi. Spor yay yerine coil daha konforlu olabilir. Zaten jant lastik, coil ve far yapsan araç epey değişecektir.
Maliyeti bu kadar düşünüyorsan satarkende fazla zarar etmemek için alacağın şeyleri ikinci el kovalayabilirsin. Örneğin spor yay gibi. Spor yay yerine coil daha konforlu olabilir. Zaten jant lastik, coil ve far yapsan araç epey değişecektir.
Hocam baktık ona coil geçmiyor vizeden. O yüzden spor yay tercih ettim kendimce. İkinci el bulabilir miyim bilmiyorum yani ne kadar sağlıklı ne kadar guzel durur oyundan bulanık kafam ikinci ele.
Hocam baktık ona coil geçmiyor vizeden. O yüzden spor yay tercih ettim kendimce. İkinci el bulabilir miyim bilmiyorum yani ne kadar sağlıklı ne kadar guzel durur oyundan bulanık kafam ikinci ele.
Yay için ikinci el konusunda endişeniz olmasın. Zaten bu bir demir sadece. Kaliteli marka 2. el tercih ederdim ben olsam. Bu arada coili kaldırıp vizeden geçebilirsin. Bende air var 2 yılda bir coilleri takıp geçiyorum.
Yay için ikinci el konusunda endişeniz olmasın. Zaten bu bir demir sadece. Kaliteli marka 2. el tercih ederdim ben olsam. Bu arada coili kaldırıp vizeden geçebilirsin. Bende air var 2 yılda bir coilleri takıp geçiyorum.
Hocam açıkçası ben 18 yaşında çırağım, bu arabayi yatirimlarimdan, dershane paramdan (gitmediğim icin) ve babamın katkıları ile aldim ve odicem. Aldığım maas belli yarısını babama vericem. Kalan yarısıyla gezicem benzine vericem derken bitecek yatırım yapamayacağım. Bu yuzden coil taktirmak istemiyorum. Takmak çıkarmak bile ne paradır. Ayrıca ikinci el spor yay hangi marka olmali?