rekttrx
Centipat
En çok CS2 zaman zaman hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum VIEWSONIC 23,6" VX2418C 1ms 165hz FHD FreeSync HDMI DP Kavisli Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En az 165Hz olsun istiyorum. Bu monitör sizce nasıl ölü piksel veya kronik bir problemi var mı önerir misiniz?
Gigabyte G24F-2 23.8" 1ms Full HD IPS LED Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
www.akakce.com
böyle iki monitor daha buldum 3 ü arasından hangisini tercih etmeliyim hangisinde kronik sorun,ölü piksel var veya en az ghosting hangisinde olur
En az 165Hz olsun istiyorum. Bu monitör sizce nasıl ölü piksel veya kronik bir problemi var mı önerir misiniz?
Gigabyte G24F-2 23.8" 1ms Full HD IPS LED Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
böyle iki monitor daha buldum 3 ü arasından hangisini tercih etmeliyim hangisinde kronik sorun,ölü piksel var veya en az ghosting hangisinde olur
Son düzenleme: