P plexies Hectopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 412 6 Nisan 2021 #1 Admine not siyah yazı takılı kaldı kapatılmıyor. HDMI ile bağlanabiliyorum ama DP'den bağlanınca hiçbir işlem yapamıyorum ve ekrandaki şeyler gidiyor. Ekran kartına bağlı kablo. Monitör Viewsonic VX2458-c-mhd Anakart B450M-S2H Ekran Kartı RX 590 Nitro Kablo Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Admine not siyah yazı takılı kaldı kapatılmıyor. HDMI ile bağlanabiliyorum ama DP'den bağlanınca hiçbir işlem yapamıyorum ve ekrandaki şeyler gidiyor. Ekran kartına bağlı kablo. Monitör Viewsonic VX2458-c-mhd Anakart B450M-S2H Ekran Kartı RX 590 Nitro Kablo Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et