VX2468-PC-MHD flicker mı var?

swosh

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic VX2468-PC-MHD
Arkadaşlar merhaba, 12 Şubat'ta Teknosa'dan VX2468-PC-MHD adlı monitörü aldım, fakat bugün video izlerken mouseu kaydırdığımda mouseun gölgesini görüyorum, bu nedir? İlk defa harici monitör kullanıyorum, öncesinde laptop kullanıyordum. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Garantisi vs. var geri mi göndermeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca monitörü 60 hertz'e döndürdüğümde bu çok net bi şekilde ortaya çıktı? Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
IPS + Curved + 165hz'ler çok pahalı oluyor hocam, aldığım fiyata 144hz flat IPS vardı ama istediğim gibi değildi. Yani bütçem el vermiyor o kadar çıkmaya. Yapacak birşey yok yani değil mi? Birde Flicker diye ben değil moderatör arkadaşlar yazmış, ben öyle yazmamıştım.

Yapacak bir şey yok yani değil mi?

Monitörün doğasında var bu. Bazı monitörlerin OverDrive özelliği oluyor. Keskinliği arttırarak ghosting düşüyor. Fakat sizin monitörde yok.
ASUS'ta ELMB modu monitörü 120Hz çekip parlaklığı kısıyor. Bu sayede ghosting azalıyor.
Sizin monitörde de buna benzer 1 MPRT modu var. OSD menüsünden açılıyor. Bir deneyin belki ufakta olsa etkisi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı