VX2758-2KP-MHD vs VX2785-2K-MHDU

maydin95

Kilopat
Daha fazla  

Bu iki monitör arasında kaldım ve açıkçası arasındaki farkı pek anlayamadım. Fiyatları birbirine yakın ancak ilki 144Hz-1MS iken diğeri 75Hz-5MS değerine sahip.

Panelleri ikisinin de IPS ama kendi içinde farklılık gösteriyor ve ne farkı var anlayamadım.

BenQ XL2430T kullanıyorum ve artık pek oyun oynamadığımdan IPS panelli bir monitöre geçiş yapacağım. Daha çok kod yazmak için kullanacağım.

Bu yüzden IPS, 27" ve 2K olması benim için önemli. 144Hz'ten geçiş yapacağım için 60Hz üzeri olması da benim için bir artı olur.

Son düzenleme:
İkisi de fiyatına göre aşırı basit. Bu fiyata daha çok Samsung veya Samsung panelli monitörler öneririm.
BenQ XL2430T kullanıyorum ve artık pek oyun oynamadığımdan IPS panelli bir monitöre geçiş yapacağım. Daha çok kod yazmak için kullanacağım.

Bu yüzden IPS, 27" ve 2K olması benim için önemli. 144Hz'ten geçiş yapacağım için 60Hz üzeri olması da benim için bir artı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…