VX2778 monitöre ek monitör tavsiyesi

erkamacar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. 2K monitörüme ek monitör alacağım lakin FHD olsa olur mu, yoksa 2K çözünürlüklü almam gerek mi bilemediğim için sizlere danışmak istedim. Monitörler tasarım, render vesaire işleri için kullanılacak, oyun amaçlı kullanılmayacaktır. ( Eğer oluyor ise FHD monitörü çizimler için, 2K monitörü tasarımlar için kullanmayı düşünüyorum ) Ekran kartım GTX1080'dir. Bütçe olarak 900-1000₺ civarı düşünüyorum. En ucuz hangisi ise onun tavsiyesini verebilir misiniz rica etsem?

Son düzenleme:
1000TL'ye 2k monitör bulamazsın :)

900 1000TL bütçeye standart giriş sevisyesi bir düz IPS monitör gerekir. Eizo'da falan bu tip bir monitör yok hep high end var. Tasarımcı monitörü işinde var olan firmalardan BenQ'nun GW2480 diye bir modeli var. Sanırım o işini görür düz ips 1080p.

Bir de bunun üst modeli var GW2480T diye, 1.400TL civarı ama asansör var. Boyun ve oturma problemi yaşıyorsan asansörlü monitör avantajlı oluyor.

Viewsonic VG2448 modeli de var yine giriş seviyesi. Tercih edebilirsin.

Lakin BenQ tarafında eyecare ve low blue light gibi göz sağlığı teknolojileri standart bildiğim kadarı ile, o yüzden giriş seviyesi de olsa göz yormayan bir model daha iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı