VX4 elektronik gitar amfi önerisi

Echxeleone

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar en son bilgisayar toplamaktan vazgeçip enstrüman çalma kararı aldım sizden VX4 kasa bir elektro gitar önerisi ve bu gitara uyacak amfi önerisi istiyorum v kasa da olur görünüşlerini çok beğeniyorum öneri yapabilir misiniz dinlediğim; manga duman model seksendört mavi gri mor ve ötesi barış akarsu tnk gripin yaşlı amca adamlar dolu kadehi ters tut yüzyüzeyken konuşuruz vs. bir zevkim var.

26 yıllık gitarcıyım, "VX4" diye kasa tipi duymadım. İnternette araba resimleri çıkıyor. Bir markaya ait model numarası olmasın o?

Son düzenleme:
Öyle biri de yok; Yağmur "Sarıgül" olabilir mi?

Kusura bakmayın kafam karışık yanlış telaffuz ettim evet sarıgül
Tekrar kusura bakmayın kafam karışık akgül ve sarıgül birbirine çok benziyor istediğim biraz fantastik gitar türü böyle tarzda v kasa deniliyor sanırım.

Dosya Ekleri

• indir.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Örneğin sürüyle araba markasının "Hatchback kasa" modeli vardır; "arka koltuklar yatırılabilir, bagaj uzantısı olmayan"

Siz kasa değil; VX4 diye model söylüyorsunuz, o da sadece bir markanın sahip olduğu şeydir. Ona ihtiyacınız varsa o marka gitarı alın.

Anlaşıldı "STAR" kasa istiyorsunuz.
Sahne gitarı bunlar. Ergonomik olarak oturarak çalmanız zor. Ayakta çalacaksınız. V kasa gitarı bacağınıza koyamıyorsunuz. Kolunuzu gövdenin üstüne dayamanız mümkün değil. Sağ kolunuzu çok yorar.
Yeni başlıyorsanız daha zaptı kolay gitarlara yönenlmenizi tavsiye ederim.

Anladım peki önerebileceğiniz gitarlar var mı hem amfi hem gitara en fazla 2500 verebilirim.

Anladım peki önerebileceğiniz gitarlar var mı hem amfi hem gitara en fazla 2500 verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…