VXE Mad R alınır mı?

• Konuyu başlatan aty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.623

aty

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Dün farem bozulmasından dolayı hızlı bir mouse arayışına girdim bu ürünü sipariş ettim fakat YouTube'da gördüğüm birkaç videoda mouse dengesiz düz zeminde oynuyor. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi alınır mı? Hala daha sipariş iptal etme imkanım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Dün farem bozulmasından dolayı hızlı bir mouse arayışına girdim bu ürünü sipariş ettim fakat YouTube'da gördüğüm birkaç videoda mouse dengesiz düz zeminde oynuyor. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi alınır mı? Hala daha sipariş iptal etme imkanım var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam videoda bahsedilen model "VXE mad r major" sizin almayı düşünüdüğünüz model ile arasında fark var Wraith üzerinde satılan mad r onunla aynı değil, araştırdıklarıma göre çoğunluk bir sorun yaşamıyor. Bende düşünüyorum almayı alınır gibi duruyor onun yerine VXE R1 Pro Max de tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı