VXE mad r major vs MCHOSE L7 vs Scyrox V8

Bütçe
3500

was91

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Şu anlık gpx Superlight 2 kullanıyorum ve neredeyse nefret ediyorum şeklinden geçmişte ise G305 kullandım ve şekli oldukça hoşuma gidiyordu sadece bu iki fareyi deneyimleme şansım oldu. El ölçüm 18x8 tutuş şeklimse relaxed claw el ölçüme göre mouse aradım ve elediğimde geriye üç marka üç model kaldı VXE mad r major MCHOSE L7 Pro Scyrox v8.VXE mad r konusunda yeni batch eski batch olayından emin olamadım eski batchlerde takılma sorunu oluyormuş birkaç kişide denk geldim. Scyrox V8 ve MCHOSE L7 Pro ise benzer şekillerde ikisi de oldukça hoşuma gitti aralarında 500 TL fark bulunuyor. Bu üç markadan herhangi birini kullanan iyi kötü deneyimi önerisi olan önerebilir mi 1-2 gün içinde satın alacağım. Ek olarak el ölçüme ve tutuşuma göre farklı önerisi olan varsa önerdiği için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce varsa kesinlikle V8 ama skateste alman gerek. L7 Pro uyguna mukemmel bir alternatif. Mad R dusunme bile. Malzeme kalitesi olarak direkt rezalet. Ekstra secenek bunada bakilabilir ama renkleri stokta yok.

Skates olarak:

Aslında yolun başında eledim Darmoshark M3-s i aralarında niyeyse en düşük kalibre olanı gibi geldi fiyatından dolayı sanırsam. Scyrox V8 için bütçem var tek düşündüğüm G305'ten buna geçerken çok zorlanır mıyım elime oturur mu düşüncesi oldu. MCHOSE L7 Pro'da gerçekten hoşuma gidiyor fakat pek kullanan ve deneyimini yazan bulamadım dolayısıyla buraya yazmak istedim. VXE mad r Major'u düşünmemem gerek sanırım başlarda hoşuma giden bir modeldi fakat araştırdığımda biraz kronik sorunları olduğunu gördüm.

Malzeme kalitesi olarak hepsi denk. Scyrox ile darmoshark arasinda ben fiyat farkini vermezdim sahsen. Skates olarak darmoshark daha iyi. Malzeme kaliteleri denk. Scyrox'un avantaji optik switch kullaniyor olmasi. Daha yumusak bir basim hissiyati var ve biraz daha hizli ama hissedecegin bir fark yok. Para varsa Scyrox alinir ama Darmosharkta asla uzmez. L7 Pro icin bu konuya bakabilirsin.

Vallahi okumama rağmen yine arada kaldım. Arada kalmamın sebebi sanırım elime neyin oturacağını neyin rahat ettireceğini çok bilmemem çünkü çok mouse kullanma şansım olmadı. MCHOSE L7 Pro ve Scyrox V8 arasında özellik olarak aşırı bir fark yok fiyat olarak da 500 TL fark var aşırı fazla değil. Nedense yapılan tüm karşılaştırmalarda Scyrox V8 alın demişler. Bu arkadaşın yaptığı güzel inceleme sonucu da yine arada kaldım hangisini almam gerektiği konusunda.

Hocam l7 pro kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim basitçe.

Hocam L7 Pro kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim basitçe.

Teşekkür ederim öncelikle. El ölçüm dediğim gibi aşırı büyük bir elim yok G305'te rahat ediyorum. Beni 1-2 sene götürebilecek bir mouse olsun istiyorum yani şu an tecrübe edeceğim çünkü elime aşırı küçük geleceğini sanmıyorum tek sakıncam elime oturup oturmaması kullandınız mı bilmiyorum ama eloshapeten baktığımda G305 ile aynı ölçülerde görünüyor sanırım relaxed claw/claw tutuşta bana bir sorun yaratmaz. Pil süresi sıkıntı değil uzun gitsin kısa gitsin çok sorun eden biri değilim. Genellikle tracking gerektiren oyunlar oynadığım için hafif ve küçük bir mouse lazım o da L7 Pro zaten. Sensör konusunda aşırı bilgim yok hangisi iyi kötü biliyorum fakat aşırı ince detayları ve değerleri bilmiyorum 3395 ile 3950 Scyrox v8'in bana bir farkı olur mu mesela? Malzeme kalitesi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi aşırı hor kullanmadıkça sıkıntı olmadığını söylüyor dediğim gibi 1-2 sene götürsün istiyorum beni. Bu farenin yanında bir de Hall effect klavye alıp sistemi tamamlamak istiyorum sonuç olarak. Scyrox V8 ile tutuş dışında kullanıcıyı aşırı etkileyecek bir fark var mı? Bunu alma Scyrox v8'i al diyeceğiniz bir durum var mı? Biraz uzun yazdım ama mazur görün.(okuduğum kadarıyla kronik sıkıntısı yok iki ürününde.)Yani açıkçası 1-2 sene üst düzey FPS deneyimi verebilecek bir mouse arıyorum sonuç olarak da bu ikisi arasındayım.

Hocam bunu alma Scyrox'u al kimse diyemez bence ikisi de oldukça iyi mouse. Sensör farkı anlaşılmaz zaten, üstelik MCHOSE daha ucuz. Scyrox'un skatez sıkıntısı var haberin olsun. Dediğin gibi tutuş dışında büyük fark yok ve MCHOSE size daha çok uyuyorsa onu almaznız daha iyi olur.

Skatez problem değil MCHOSE içinde dot skatez alacağım. YouTube'dan izlediğimde niyeyse Scyrox ile MCHOSE arasında uçurum var gibi göstermişler, oldukça kafamı karıştırdı o durumda halbuki baktığımda incelemelere ne kronik sıkıntısı var ne malzeme kalitesizliği var yani Scyrox ile fark eden tek şey tutuş ve sensör. YouTube'da boardzy gibi birkaç YouTuber arkadaşı izlediğimde Scyrox'u s Tier'e koyarken MCHOSE l7'yi b ya da A'ya koymuşlar, bazıları da tam tersi. Şu an MCHOSE L7 Pro alacağım sanırım aralarında 500 TL fazladan vermemi gerektirecek bir fark yok diye düşünüyorum.

Hocam bende bu 3ü arasında kaldım. L7'nin ultrasını almayi dusunuyorum ama scyrox v8ide cok onerdiler sizin fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…