Bütçe varsa kesinlikle V8 ama skateste alman gerek. L7 Pro uyguna mukemmel bir alternatif. Mad r dusunme bile. Malzeme kalitesi olarak direkt rezalet. Ekstra secenek bunada bakilabilir ama renkleri stokta yok.
Darmoshark M3S Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Skates olarak:
ESPTiger Yanzi PTFE Skates - UNIVERSAL - Pink
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korur. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması veya çıkması önlenmiştir...wraithesports.com
X-Raypad Jade Mouse Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot modelinde 40 adet dot skatez, Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.wraithesports.com
Aslında yolun başında eledim Darmoshark M3-s i aralarında niyeyse en düşük kalibre olanı gibi geldi fiyatından dolayı sanırsam. Scyrox V8 için bütçem var tek düşündüğüm G305'ten buna geçerken çok zorlanır mıyım elime oturur mu düşüncesi oldu. MCHOSE L7 Pro'da gerçekten hoşuma gidiyor fakat pek kullanan ve deneyimini yazan bulamadım dolayısıyla buraya yazmak istedim. VXE mad r Major'u düşünmemem gerek sanırım başlarda hoşuma giden bir modeldi fakat araştırdığımda biraz kronik sorunları olduğunu gördüm.
Malzeme kalitesi olarak hepsi denk. Scyrox ile Darmoshark arasinda ben fiyat farkini vermezdim sahsen. Skates olarak Darmoshark daha iyi. Malzeme kaliteleri denk. Scyrox'un avantaji optik switch kullaniyor olmasi. Daha yumusak bir basim hissiyati var ve biraz daha hizli ama hissedecegin bir fark yok. Para varsa Scyrox alinir ama Darmoshark'ta asla uzmez. L7 Pro icin bu konuya bakabilirsin.
İnceleme: MCHOSE L7 Pro
Herkese merhaba, geçen hafta elime ulaşan ve bir süredir kullanmakta olduğum MCHOSE L7 Pro mouse ilgili küçük bir inceleme yapmak istiyorum. İlk olarak öncelikle kesinlikle beklediğimden daha güzel bir mouse olduğunu söylemeliyim malzeme kalitesi kötü değil fakat biraz bastırırsanız esneme...www.technopat.net
Hocam L7 Pro kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim basitçe.
Hocam bunu alma Scyrox'u al kimse diyemez bence ikisi de oldukça iyi mouse. Sensör farkı anlaşılmaz zaten, üstelik MCHOSE daha ucuz. Scyrox'un skatez sıkıntısı var haberin olsun. Dediğin gibi tutuş dışında büyük fark yok ve MCHOSE size daha çok uyuyorsa onu almaznız daha iyi olur.
Skatez problem değil MCHOSE içinde dot skatez alacağım. YouTube'dan izlediğimde niyeyse Scyrox ile MCHOSE arasında uçurum var gibi göstermişler, oldukça kafamı karıştırdı o durumda halbuki baktığımda incelemelere ne kronik sıkıntısı var ne malzeme kalitesizliği var yani Scyrox ile fark eden tek şey tutuş ve sensör. YouTube'da boardzy gibi birkaç YouTuber arkadaşı izlediğimde Scyrox'u s Tier'e koyarken MCHOSE l7'yi b ya da A'ya koymuşlar, bazıları da tam tersi. Şu an MCHOSE L7 Pro alacağım sanırım aralarında 500 TL fazladan vermemi gerektirecek bir fark yok diye düşünüyorum.