Alınmaz mad r. Hafif olsun diye malzeme ve bataryadan kısmışlar. Onun yerine: Mağaza sayfası - bütün ürünler burada bunu tercih edin mad rden çok daha iyi. V6 ile V8 tek farkları shape ve ağırlık.
V8'i aldım yardım eden herkese çok teşekkürler. V8 3000TL olduğu için almıyordum Gaming Gen TR'de 2600TL olması iyi oldu. Bir de %10 indirimle 2300'e geldi.
Ben de siyah V8 sipariş verdim. Kullandığım fare rampagenin dandik farelerinden biri ve tutuş olarakta palm claw arası gidip geliyordum o yüzden shape tercih etmede bayağı zorlandım. Artık elime oturmazsa iade edip V6'ya bakarım.
Ben de siyah V8 sipariş verdim. Kullandığım fare Rampage'nin dandik farelerinden biri ve tutuş olarak da palm claw arası gidip geliyordum o yüzden shape tercih etmede bayağı zorlandım. Artık elime oturmazsa iade edip v6'ya bakarım.
Hocam palm tutuyorsanız V6 daha iyi. Ben daha çok claw, fingertip tuttuğum için V8 aldım. İkisi arasında gidip geliyorsanız V6 daha iyidir. Ben olsam değiştirmeye uğraşmazdım direk shapesine alışırdım 1 haftada falan zaten. Size kalmış.
Hocam palm tutuyorsanız V6 daha iyi. Ben daha çok claw, fingertip tuttuğum için V8 aldım. İkisi arasında gidip geliyorsanız V6 daha iyidir. Ben olsam değiştirmeye uğraşmazdım direk shapesine alışırdım 1 haftada falan zaten. Size kalmış.
Mouse 18x9 elime tam oturdu relaxed claw tuttuğumu fark ettim shape olarakta görsellerden yola çıkarak v8 biraz daha içime sinmişti. Haftaya da skatezleri değişeceğim.
Mouse 18x9 elime tam oturdu relaxed claw tuttuğumu fark ettim shape olarakta görsellerden yola çıkarak v8 biraz daha içime sinmişti. Haftaya da skatezleri değişeceğim.
Hocam scyrox V6 + xraypad Obsidian skates + Blade y kullanıyorum ben çok güzel kayıyor kontrolü falan da mükemmel skatezlerin. Eski farem ile arasında dağlar kadar fark var vallahi çok güzel mouse.