VXE R1 alınır mı?

Bütçe
2000

Varpex

Femtopat
Daha fazla  
Mouse alacağım ve VXE R1 hakkında çok şikayet duymadım. Güzel de mouse, bütçem maksimum 2K. VXE r1'in kronik sorunu falan var mı veya önereceğiniz başka fareler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce 2K ise daha iyi secenekler var. R1 oyle pek aman aman bir mouse degil. Malzeme kalitesi olarak kötü, kaplaması direkt rezalet. 1300 1400 butcede alinir ama butce 2k ise asla alinmaz. Pro ve Pro Max modelleride fiyatini haketmeyen modeller. Malzeme kalitesi biraz toplasada bu ikisinde yine pek iyi degil. Kaplama olarak fena degiller ama yinede ben begenmiyorum.

Hangisini önerirsiniz hocam sizde olan var mı bu önerdiklerinizden daha çok FPS oyunları oynayacagım.

Son düzenleme:
Hangisini önerirsiniz hocam sizde olan var mı bu önerdiklerinizden daha çok FPS oyunları oynayacagım.
Eliniz buyukse ve Palm tutuyorsaniz M3 Pro Max, kucukse M3s Max eliniz cidden kucukse L7 Pro. Claw tutuyorsaniz M3s Max ve L7 Pro. Fingertip icin L7 Pro.

Eliniz buyukse ve palm tutuyorsaniz M3 Pro Max, kucukse m3s Max eliniz cidden kucukse L7 Pro. Claw tutuyorsaniz m3s Max ve L7 Pro. Fingertip icin L7 Pro.

Elim çok büyük değil hocam M3s Max işimi görür mü?

Mouse alacağım ve VXE R1 hakkında çok şikayet duymadım. Güzel de mouse, bütçem maksimum 2K. VXE r1'in kronik sorunu falan var mı veya önereceğiniz başka fareler var mı?

Kullanıyor musunuz bu mouse ı hocam güzel mi mazleme kalitesi falan.

Kullanıyor musunuz bu mouse ı hocam güzel mi mazleme kalitesi falan.

Ben kullanmıyorum ama o kadar da yeni çıkan bir mouse değil. Duyulmuş bir kroniği yok. Malzeme kalitesi ve ürün olarak çok öneriliyordu. Normalde asıl fiyatında daha güçlü rakipleri var ama bu fiyattayken şu an çok rahat alınır. VXE R1'den kesinlikle daha iyi bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…