Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.915 Çözümler 29 Yer ABD, Seattle 3 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar VXE R1 almayı düşünüyorum güzel mi? Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Ve sizce siyah mı beyaz mı tercih etmeliyim?
Arkadaşlar VXE R1 almayı düşünüyorum güzel mi? Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Ve sizce siyah mı beyaz mı tercih etmeliyim?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 3 Ağustos 2025 #2 R1 Pro Max kullanıyorum, R1 ile arasında switch ve batarya farkı vardı sanırım. 10/10 ürün. İkisi arasında o kadar farkı olacağını sanmam.
R1 Pro Max kullanıyorum, R1 ile arasında switch ve batarya farkı vardı sanırım. 10/10 ürün. İkisi arasında o kadar farkı olacağını sanmam.
holdeyss Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #3 Schwagos dedi: Arkadaşlar VXE R1 almayı düşünüyorum güzel mi? Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Ve sizce siyah mı beyaz mı tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Aldın mı aldıysan memnunmusun
Schwagos dedi: Arkadaşlar VXE R1 almayı düşünüyorum güzel mi? Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Ve sizce siyah mı beyaz mı tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Aldın mı aldıysan memnunmusun
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.915 Çözümler 29 Yer ABD, Seattle 22 Ağustos 2025 #4 holdeyss dedi: Aldın mı aldıysan memnun musun? Genişletmek için tıkla... Almadım.
holdeyss Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #5 Schwagos dedi: Almadım. Genişletmek için tıkla... Ne aldın onun yerine
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.915 Çözümler 29 Yer ABD, Seattle 22 Ağustos 2025 #6 holdeyss dedi: Ne aldın onun yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mouse değişmedim konuyu açtığımdan beri.
holdeyss dedi: Ne aldın onun yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mouse değişmedim konuyu açtığımdan beri.
holdeyss Femtopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #8 Schwagos dedi: Hocam hiç mouse değişmedim konuyu açtığımdan beri. Genişletmek için tıkla... Darmoshark m3s almayı düşünüyorum alınır mı sence
Schwagos dedi: Hocam hiç mouse değişmedim konuyu açtığımdan beri. Genişletmek için tıkla... Darmoshark m3s almayı düşünüyorum alınır mı sence
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.915 Çözümler 29 Yer ABD, Seattle 22 Ağustos 2025 #9 holdeyss dedi: Darmoshark M3S almayı düşünüyorum alınır mı? Sence. Genişletmek için tıkla... Alınır güzel mouse olduğunu duymuştum.
holdeyss dedi: Darmoshark M3S almayı düşünüyorum alınır mı? Sence. Genişletmek için tıkla... Alınır güzel mouse olduğunu duymuştum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 22 Ağustos 2025 #10 holdeyss dedi: Darmoshark M3S almayı düşünüyorum alınır mı? Sence. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi kötü gerçi r1'in de iyi değil ikisinin de malzeme kalitesi iyi olan fareler değil bütçeni söylersen daha iyisini önerebiliriz belki.
holdeyss dedi: Darmoshark M3S almayı düşünüyorum alınır mı? Sence. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi kötü gerçi r1'in de iyi değil ikisinin de malzeme kalitesi iyi olan fareler değil bütçeni söylersen daha iyisini önerebiliriz belki.