VXE R1 alınır mı?

FneeX

Hectopat
Daha fazla  
Sorum basit arkadaşlar fazla bütçem yok; CS2 oynuyorum bu aralar biraz sardım. Onun için 3 senelik mahvolmuş fareyi değiştirmek istiyorum. VXE R1 var bir de SE modeli var, arasındaki fiyat farkına değer mi? Bir de bu fiyatlara daha iyi bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum basit arkadaşlar fazla bütçem yok; CS2 oynuyorum bu aralar biraz sardım. Onun için 3 senelik mahvolmuş fareyi değiştirmek istiyorum. VXE R1 var bir de SE modeli var, arasındaki fiyat farkına değer mi? Bir de bu fiyatlara daha iyi bir öneriniz var mıdır?

VXE R1 normal modeli yerine MCHOSE A5 Ultra daha iyidir. @kxy Hocam demişti bana da, yoksa ben de VXE R1 alacaktım fakat MCHOSE daha iyi. Bütçe artarsa A7 Ultra da var.

VXE R1 normal modeli yerine MCHOSE A5 Ultra daha iyidir. @kxy Hocam demişti bana da, yoksa ben de VXE R1 alacaktım fakat MCHOSE daha iyi. Bütçe artarsa A7 Ultra da var.
Evet ama arada 600 küsur TL bütçe farkı var. Bu bütçede VXE R1 alınır.

Farklarını bilmiyorum ama ben SE kullanıyorum, memnunum.

Düz R1 demiş zaten?

Wraith'in sitesinde 1,750 civarlarındaydı, buraya bakmadım.

Arkadaş niye satılan en ucuz VXE ile satılan en pahalı MCHOSE'u koymuş anlamadım onu da. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı