VXE R1 ile dongle vs. Darmoshark M3 Pro Max

sure1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ4060 RYZEN5 5600G
İyi sosyaller, Wraith üzerinden VXE R1 + dongle veya Darmoshark M3 Pro Max almak arasında kararsız kaldım. İkisi arasından birini alacağım, bütçem 2000 TL’yi aşamaz. Darmoshark’ı eskiden istiyordum, alamamıştım, o yüzden içimde kaldı. Eğer 2000 TL üstüne çıkacaksam sadece Darmoshark için verebilirim, bu yüzden bütçem 2000 TL.

İyi sosyaller, Wraith üzerinden VXE R1 + dongle veya Darmoshark M3 Pro Max almak arasında kararsız kaldım. İkisi arasından birini alacağım, bütçem 2000 TL'yi aşamaz. Darmoshark'ı eskiden istiyordum, alamamıştım, o yüzden içimde kaldı. Eğer 2000 TL üstüne çıkacaksam sadece Darmoshark için verebilirim, bu yüzden bütçem 2000 TL.

Kısa bir zaman önce iki mouse arasında bir seçim yapmak zorunda kaldım ama bence alabiliyorsan Darmoshark al bence ben R1 aldım bu arada gayet memnunum ama dongle almamıştım dediğim gibi bence paran yetiyorsa Darmoshark al bence. Bir de ekran Hz değerini öğrenebilir miyim?

Kısa bir zaman önce iki mouse arasında bir seçim yapmak zorunda kaldım ama bence alabiliyorsan Darmoshark al bence ben R1 aldım bu arada gayet memnunum ama dongle almamıştım dediğim gibi bence paran yetiyorsa Darmoshark al bence. Bir de ekran Hz değerini öğrenebilir miyim?

165 Hz monitör

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı