Bu ikisi arasında kaldım. Klavyenin yaninda sipariş verecegim. Birisi r1'de takilma oldugunu soyluyor, birisi A9'un sarji daha iyi gidiyor diyor. Normal almayi planliyordum ama ust modelleri de olur.
Bu ikisi arasında kaldım. Klavyenin yaninda sipariş verecegim. Birisi r1'de takilma oldugunu soyluyor, birisi A9'un sarji daha iyi gidiyor diyor. Normal almayi planliyordum ama ust modelleri de olur.
Aula SC680 26000 Dpı 7 Tuşlu Kablosuz Optik Gaming Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hmm aklimda bulunduracagim Trendyol veya Hepsiburada'da var midir ve yukarida bahsettigim 2 fareden birini almak zorunda olsaydin hangisini tercih ederdin?
Hmm aklimda bulunduracagim Trendyol veya Hepsiburada'da var midir ve yukarida bahsettigim 2 fareden birini almak zorunda olsaydin hangisini tercih ederdin?
Zamanında diyorum bende neden birdenbire VXE R1 önerilmeye başlandı. Hani daha yeni geldi falan ülkede ve cidden deneyip beğenenler kısa sürede değerlendirmiş ürünü demek ki. Bari AULA SC680 öyle yapmaz umarım.