VXE R1 mi M800Pro mu?

Mys1ery

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Sizce VXE R1 faresini mi almalaıyım yoksa M800Pro'yu mu veya önerebileceginiz başka bir mouse var mıdır 1500TL civarı?

Konumda Fantech'i önerdiler. İndirimli olduğu için istediğiniz fiyata geliyor. Ben satın aldım ama henüz kargolanmadı malum bayram vakti.

Ikisi yerinede:

Yapi kalitesi olarak R1'den cok daha iyi. R1 ozellikle kaplama olarak berbat. M800Pro ise direkt olarak rezalet bir mouse denebilir.

Konumda Fantech'i önerdiler. İndirimli olduğu için istediğiniz fiyata geliyor. Ben satın aldım ama henüz kargolanmadı malum bayram vakti.

Hocam mouse elinize ulaştıgında eğer hoşunuza gittiyse bana yazabilir misiniz tekrar? Ben de almayı düşünüyorum.

Hocam R1 kullanıyorum, performansından gayet memnunum. Aim olarak gerçekten beni ileriye taşıdı diyebilirim. Fakat kaplama kalitesi ve boyası rezalet, 3-4 ay olmadan bembeyaz mouse siyaha dönmeye başladı. Tabii benim için sorun değil performansını ön planda tutarım fakat alacaksan göz önünde bulundur.

Hocam R1 kullanıyorum, performansından gayet memnunum. Aim olarak gerçekten beni ileriye taşıdı diyebilirim. Fakat kaplama kalitesi ve boyası rezalet, 3-4 ay olmadan bembeyaz mouse siyaha dönmeye başladı. Tabii benim için sorun değil performansını ön planda tutarım fakat alacaksan göz önünde bulundur.

Kaplaması kararıyor diyorlar, evet. Fakat Pro serisi hariç kaplama çıkmıyordu diye görmüştüm, siz düz model mi kullanıyorsunuz? Kendisi mi karardı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı