Markayı tam olarak bilmiyorum ve sadece Wraith e-Sports diye bir yerde satılıyor, site güvenli midir? Fiyat ucuz olduğu için vxe R1 modeli gözüme çarptı acaba bir kronik sorunu ya da optikle vs ilgili bir sorunu var mıdır? Bir de F1 modeli var hangisini tercih etmeliyim?
Markayı tam olarak bilmiyorum ve sadece Wraith e-Sports diye bir yerde satılıyor, site güvenli midir? Fiyat ucuz olduğu için vxe R1 modeli gözüme çarptı acaba bir kronik sorunu ya da optikle vs ilgili bir sorunu var mıdır? Bir de F1 modeli var hangisini tercih etmeliyim?
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Pro