Kesinlikle en iyi seçenek şu an o.VXE R1 Pro alınır mı? Max 2000TL bütçeye yoksa daha iyi alternatifler var mıdır? Claw palm ortası bir şekilde tutuyorum.
Kesinlikle en iyi seçenek şu an o.
Alınır.
Hocam F1 Pro önerir misiniz R1 Pro yerine?
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Aralarında ki fiyat farkına değecek fark var mı?
f1 pro yu öneren çok var hocam bende kararsız kaldım bazı yerlerde daha iyi denmiş r1 prodanMcu'sunu bilmediğimiz için ciddi ön yargım mevcut. Bazı kaynak 52840 mcu belirtmiş ama kesin kaynak yok. O yüzden hala şüpheliyim.
F1 Pro'yu öneren çok var hocam bende kararsız kaldım bazı yerlerde daha iyi denmiş R1 Pro'dan.
biraz araştırdım shape farklıkları var bariz bir şekilde şuan f serisi daha iyi gibi gözüküyor gözüme benim zaten alt markası vgn in önere kullanan çok. f1 modeli compx cx52850 mcu kullanıyor f1 pro ve max modeli de nordic 52840 kullanıyor hocam yani r1 pro ile aynı tek fark shape desek yeridir yani vxe nin shapesinin elime uyacağını sanmıyorum o yüzden f1 alacağım zorlayabilirsemde f1 pro alacağım ama zaten dongle almam diye düşündüğüm için f1 alacağım gibi duruyorAlınır.
Hocam F1 Pro önerir misiniz R1 Pro yerine?
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Aralarında ki fiyat farkına değecek fark varmı?
Ben biraz araştırdım da aralarında fark görmedim aradaki farka değecek.
Hangi kaynakta compx olarak belirtilmiş hocam onu atarsanız iyi olur.Yakında yapacağımız mouse tierlist için kaynak verelim.biraz araştırdım shape farklıkları var bariz bir şekilde şuan f serisi daha iyi gibi gözüküyor gözüme benim zaten alt markası vgn in önere kullanan çok. f1 modeli compx cx5280 mcu kullanıyor f1 pro ve max modeli de nordic 52840 kullanıyor hocam yani r1 pro ile aynı tek fark shape desek yeridir yani vxe nin shapesinin elime uyacağını sanmıyorum o yüzden f1 alacağım zorlayabilirsemde f1 pro alacağım ama zaten dongle almam diye düşündüğüm için f1 alacağım gibi duruyor
f1 ile m3s arasındada gidip geliyorum m3s de kutu içerisinden 2k hz dongle da çıkıyorbiraz araştırdım shape farklıkları var bariz bir şekilde şuan f serisi daha iyi gibi gözüküyor gözüme benim zaten alt markası vgn in önere kullanan çok. f1 modeli compx cx5280 mcu kullanıyor f1 pro ve max modeli de nordic 52840 kullanıyor hocam yani r1 pro ile aynı tek fark shape desek yeridir yani vxe nin shapesinin elime uyacağını sanmıyorum o yüzden f1 alacağım zorlayabilirsemde f1 pro alacağım ama zaten dongle almam diye düşündüğüm için f1 alacağım gibi duruyor
mouse incelemeleri yapan bir kanalda gördüm hocamHangi kaynakta compx olarak belirtilmiş hocam onu atarsanız iyi olur.Yakında yapacağımız mouse tierlist için kaynak verelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.