Alınır bence.Bütçem 2000 ya da 2200 civarlarında, daha fazla çıkamam. VXE R1 Pro modelini ön siparişten almayı düşünüyorum, alınır mı?
r1 için alıcakken stok bitti pro için ise şuan ön siparişte r1 de zam gelmicekse stoğu beklerim sence hangisi daha mantıklıAlınır bence.
R1 Pro alın gitsin.r1 için alıcakken stok bitti pro için ise şuan ön siparişte r1 de zam gelmicekse stoğu beklerim sence hangisi daha mantıklı
Bütçem 2000 ya da 2200 civarlarında, daha fazla çıkamam. VXE R1 Pro modelini ön siparişten almayı düşünüyorum, alınır mı?
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Yerine bunu öneririm. Ama şu an sadece pembesi kalmis sanırsam.
Evet hocam siz diyince fark ettimHocam pembe değil bu ya. Bende aldım bu renk hoşuma gitti.
ya ben r1 pro almakta ısrarcıyım bi tık alsam sorun yaşar mıyım o kadar çok takılan bi kişi değilim şuan bile rampagenin 2 3 senee önce 100 tlye aldığım mauseyi kullanıyorumdurEvet hocam siz diyince fark ettim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.