VXE R1 Pro iade edilmeli mi?

Thalwenn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ilk defa konu açıyorum. Bu konuyu size danışma gereği duydum yardımcı olursanız sevinirim.

Bloglarda yeterince inceleme yaptıktan sonra dün VXE R1 Pro sipariş ettim fakat daha sonrasında şunu fark ettim G PRO X Superlight 60 küsur gramken çoğu muadili fareler 55 60 gram bandında iken bu mouse 48 gram ve 250 mAh bataryası var. R1 Pro Max modeli ise 54 gram ve 500 mAh batarya kapasitesi var. Aradaki fark 300 lira falan.
Dün bu ürün alma sebebim 500'e ihtiyaç duymam diyeydi fakat şimdi hafiflik olayı çok takıldı kafama 300 verip hem 54 gram gibi daha mantıklı bir ağırlığa hem iki kat kullanma süresine sahip olmak daha mantıklı gibi. Sizce ne yapmalıyım. Bunu size sormamın ve kararsız kalmamın sebebi iade süreci vs ürünü tekrar almak falan zaman alacağı için acaba aldığımı direkt kullansam mı diyorum. Fikirleriniz benim için önemli teşekkür ediyorum.

Dipnot: Yıllarca G300 s modelini kullandım (82 gram)
Şu an ise bir haftası g 305 modelini kullanıyorum(99 gram) ki gerçekten ağır bir mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koşulsuz şartsız iade edemezsiniz kutusunu açtıysanız. Pil performansı çok kötü bir fare o kadar. Şahsen verirdim ben o farkı.

Koşulsuz şartsız iade edemezsiniz kutusunu açtıysanız. Pil performansı çok kötü bir fare o kadar. Şahsen verirdim ben o farkı.
Henüz gelmedi hocam direk geri gönderiyim diyorum ama benim için asıl sebep 48 gram ın aşırı hafif olup ta kontrol zorluğu yaşama olasılığıma çünkü e sporcuların kullandığı mouselara bakınca hep 55 65 arası olduğunu gördüm sizce sorun olurmu o durum uğraşmaya değer mi iade edip dönüş alıp tekrar sipariş vermek için ?

Ağırlık sorun olmaz, pil performansı önemli mi sizin için?

Ağırlık sorun olmaz, pil performansı önemli mi sizin için?
Açıkçası çok sorun olacağını düşünmüyorum çünkü g pro x superlight ile aynı kapasite ve kullanım süresi sunuyor Tabiki max alsam daha iyiydi ama şuan iade süreci vs düşündürüyor beni açıp kullansam mı iade mi etsem diye. Nedense ağırlık sorun olacak gibi düşünüyorum bilemedim Oyüzden sizlere sormak istedim

Birde huana switcler daha sorunsuz ve iyi diyorlar max modelinden Oyüzden bi tık geri çekilmiştim bi kaç yerde çift tıklama olayı gördüm o switchle alakalı

Hocam konuyu hortlattim biraz kusura bakmayin ne yaptiniz durum nedir bende ayni fareyi sipariş verdimde fikirlerinizi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…