VXE R1 Pro Max alınır mı?

Bütçe
2400

Netzwerke

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen R5 5600/ Zotac GTX 1660 SUPER 6 GB / 16 GB 3200mhz RAM/ Gigabyte B450M H/600W PSU/ Windows 11 (Masaüstü)/ 1TB SSD/120GB SSD Sandisk
Merhaba. Elim orta büyüklükte ve bu mouse hoşuma gitti. Rahat claw tutuş yapıyorum. Mağazada Rampage zenith Pro denemiştim ve tutuşu çok hoşuma gitmişti. R1 Pro Max tutuşu aynı mıdır? Mad R de hoşuma gitti ama karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darmoshark kendim kullanıyorum önermiyorum fare tekerleği tekleme sorunu var.

Senin sorun yaşaman herkeste sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. Fırlattıysan nereden bilelim :D. 1 yıl olacak hala sorunsuz. Ayrıca bu yeni batchı. Biliyorsun umarım batchlerde sorunlar kaldırılıyor.

Darmoshark incelemesi yok neredeyse almak istemiyorum açıkçası. R1 Pro Max için de Kailh switchler çift tıklama sorunu yaratıyor diyenler var o gözümü korkuttu biraz. Mad r için kasası gıcırdayanlar da varmış sanırım. Bilemedim hangisi en iyi seçenek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(m3s Max ile aynı özellikte)

Kailh GM8.0 White Blade (VXE R1 Pro Max'de olan) elimde 8 tane var. Şu anlık sorunsuz. Ayrıca Darmoshark M3S Max'daki encoder ttc golden. Birçok farede kullanılıyor o zaman ttc golden kronik olurdu :D.

Darmoshark incelemesi yok neredeyse almak istemiyorum açıkçası. R1 Pro Max için de Kailh switchler çift tıklama sorunu yaratıyor diyenler var o gözümü korkuttu biraz. Mad r için kasası gıcırdayanlar da varmış sanırım. Bilemedim hangisi en iyi seçenek.
Mad r hafif yapmak için malzemeden kısmışlar gibi geliyor bana, kullananlar da buna benzer şeyler söylüyordu. Bütçenize uygun en iyi seçeneklerden biri darmoshark'ın max modelleri olur.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bütçeyi biraz arttırıp Scyrox V6 almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı