VXE R1 Pro Max alınır mı?

effscr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Son kararımı verdim ve yarın sabahtan VXE R1 Pro Max'ı Wraith sitesinden sipariş vereceğim. VGN Dragonfly modeli ile arasında kalmıştım ama pil seviyesine daha çok önem verdiğim için Pro Max'i almaya karar verdim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım, Wraith sitesi değişim veya tamir yapıyor mu üründe sıkıntı çıkarsa. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Son kararımı verdim ve yarın sabahtan VXE R1 Pro Max'ı Wraith sitesinden sipariş vereceğim. VGN Dragonfly modeli ile arasında kalmıştım ama pil seviyesine daha çok önem verdiğim için Pro Max'i almaya karar verdim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım, Wraith sitesi değişim veya tamir yapıyor mu üründe sıkıntı çıkarsa. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun yaşaman durumunda ilgileniyorlar.
Merhaba,

Distribütörlüğünü yaptığımız ürünler için, herhangi bir sorun yaşanması durumunda, ürün garanti kapsamına girer ve teknik ekibimiz tarafından incelenerek üretici firmaya raporlanır. Firma tarafından verilen karar doğrultusunda iade veya değişim hakkı sağlanabilir. Ayrıca, onarım gerektiren durumlarda teknik ekibimiz de sürece destek sağlamaktadır.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Wraith Esports

Technopat Haberler

Geri
Yukarı