VXE R1 Pro Max nasıldır?

lemniscate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, VXE R1 Pro Max almayı düşünüyorum ama aklıma birkaç bir şey takıldı.
1) Herhangi bir gıcırtı, tıkırdama ya da başka sorunu olan bir fare mi?
2) 2450 TL'ye R1 Pro Max yerine 2900 liraya Dragonfly F1 Pro Max almak mantıklı mıdır o kadar para farkına değecek ne özelliği var?
3) Genel olarak tavsiye ettiğiniz bir fare midir R1 Pro Max?

Uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Switchleri kötü diyenler vardı pro max için.

Bütçe yetiyorsa vxe mad r yada scyrox iyidir hocam.

Scyrox V6 ve V8 arasında shape farkı var sadece. Tutuş şekliniz hangisine uygunsa onu seçebilirsiniz.

Switchleri kötü diyenler vardı pro max için.

Bütçe yetiyorsa vxe mad r yada scyrox iyidir hocam.

Scyrox V6 ve V8 arasında shape farkı var sadece. Tutuş şekliniz hangisine uygunsa onu seçebilirsiniz.
3950 sensörü sevmeyenler gördüm ve şarj süreleri nasıldır sizce bunların? Örneğin vgn dragonfly f1 pro max mi daha iyidir scyrox v8 mi?

İkisi de iyidir tabi ama dragonfly da kronik sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Düzeltildi mi yada yanlış modeli mi hatırlıyorum emin değilim. Onu ufak bir araştırmanızı tavsiye ederim. Onun dışında dragonfly da sorun yoksa tutuş şeklinize göre seçin hocam, ikisi de iyidir sorun yoksa.

3950 sensörü sevmeyenler gördüm ve şarj süreleri nasıldır sizce bunların? Örneğin vgn dragonfly f1 pro max mi daha iyidir scyrox v8 mi?
Şarj süreleri değişir hocam baya. Aslında sürekli 1000 hz de kullansanız en az 1 hafta gider tabi ne kadar kullandığınıza bağlı ama işin içine 8k ve 4k hz girince daha çabuk biter şarjı. Hz yükseldikçe daha hızlı tüketiyor şarjı.

İkisi de iyidir tabi ama dragonfly da kronik sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam. Düzeltildi mi yada yanlış modeli mi hatırlıyorum emin değilim. Onu ufak bir araştırmanızı tavsiye ederim. Onun dışında dragonfly da sorun yoksa tutuş şeklinize göre seçin hocam, ikisi de iyidir sorun yoksa.

Şarj süreleri değişir hocam baya. Aslında sürekli 1000 hz de kullansanız en az 1 hafta gider tabi ne kadar kullandığınıza bağlı ama işin içine 8k ve 4k hz girince daha çabuk biter şarjı. Hz yükseldikçe daha hızlı tüketiyor şarjı.
Hocam ben bir de fingertip ve palm arasında değiştiriyorum tutuşumu. Sizce v6 mı almam mı mantıklı olur v8 mi?

Hocam ben bir de fingertip ve palm arasında değiştiriyorum tutuşumu. Sizce v6 mı almam mı mantıklı olur v8 mi?
1740698308517.png

Aralarındaki fark bu şekilde hocam. Palm için V6 daha uygun diye biliyorum ama siz şekillerine bakıp aklınıza hangisi yatarsa onu alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı