VXE R1 Pro Max vs Darmoshark M3S Max Wireless

mirigo

Hectopat
Daha fazla  
Artık Wireless mouse vaktimin geldiğini düşündüm ve bazı modellere baktım. Bu fiyat bandına 3 aşağı 5 yukarı benzer özellikler var. Bugüne kadar R1 Pro Max'e yakındım ama M3S Max kafamı karıştırdı açıkçası. Yaklaşık 300 lira daha ucuz ve özellikleri de fena değil gibi. Kafama takılan bazı noktalar var ilki switch diğer konu ise malzeme kalitesi. M3S Max ile ilgili çok fazla kaynak ve video bulamdım, ttc switch hakkında ise bir bilgim yok. Birkaç yerde M3S Max'in malzeme kalitesinin düşük olduğu yazılmıştı. Sizlerin düşüncesini almak istedim. Ayrıca bu fiyat bandında başka önerilerinize de açığım, iyi günler diliyorum.

Birkaç yerde M3S Max'in malzeme kalitesinin düşük olduğu yazılmıştı.
İlk üretimde öyle diye hatırlıyorum, sonrasında düzeltildi yani. İkisi arasında donanım olarak m3s max daha iyi aslında ama tutuş şekline hangisi uyuyorsa onu al derim. Ayrıca şu modeller de gayet iyidir.

Scyrox baya sevilen bir modeldir ama bütçen o kadar çıkmıyorsa diğerleri de üzmez. Kendi söylediklerin de bunlar da gayet iyi modeller hocam. Tutuş şekline hangisi uyuyorsa onu almanı öneririm.

Şu konudaki kampanyalardan da yararlanabilirsin istiyorsan.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın değerli yorumunuz sonrası m3s maxa biraz daha ısındım fakat merak ettiğim bir nokta var piyasada doğru düzgün bir incelemesi ya da videosu yok ya da ben bulamadım bunun bir sebebi var mıdır? Acaba farklı bir isimle piyasada olabilir mi diğer ülkelerde

Direkt M3S Max modeli yok ama aynı markanın farklı modellerinin incelemesi en detaylı şekilde var bu sitede. Tabi m3s max buradaki modellerden biraz daha kaliteli ama amacım incelemeleri olduğunu göstermekti. M3S Max diğer modellere göre daha biraz daha yeni olduğu için daha az incelemesi vardır muhtemelen.

@mirigo merhaba konuyu hortlattım ama m3s Max modelini satın aldınız mı? Bayağıdır araştırma yapıyorum ve işin içinden artık çıkamadım bu kadar model arasında. M3s Max modelinin incelemesi hala bulunmamakta. Eğer sizde varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Aldım hocam 3-4 aydır kullanıyorum. Bu mousetan önce sıradan bir mouse kullandığım için m3s Max'tan gerçekten çok memnunum. Donanım olarak zaten başarılı sadece keşke daha güzel bir yazılımı olsa dedirtiyor. Performans olarak herhangi bir sorunu. Ben de satın alırken doğru düzgün bir kaynak bulamamıştım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakabilirsiniz. Onun dışında kullanım önerim e-sports mode kapalı kullanmanız çok şarj tüketiyor.

Hayırlı olsun hocam öncelikle. Sıcak günleri de geçirdik sayılır. Ben bazı mouselarda yapısından kaynaklı uzun kullanımda terleme problemi yaşıyorum. Mouseun kaplaması nasıl acaba sizde terleme problemi oldu mu?

Hocam yüzeyi pürüzsüz, uzun süre kullanımda terleme yapması muhtemel. Kutu içeriğinden grip tape geliyor diye biliyorum (benimkinde vardı) sıkıntı olursa kullanabilirsiniz. Belirli aralıklarla değiştirilebilir. Soğuk aylarda terleme yapacağını düşünmüyorum ama ben de henüz soğuk bir dönemde kullanmadım FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım ve takip ettiğim için hemen hemen herkeste var terleme olayı. Eğer ekstra bir terleme sorununuz yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hocam peki şu an sepetimde ve fiyatı 2400 TL. Sizce bu fiyata uygun mu birkaç yerde clicklerinden rahatsız olanları ve scroll tuşunun dandik olduğunu okudum. 2400 lira verip pişman olmak istemiyorum. Bu fiyat bandında gerçekten kaliteli ürün yok gibi duruyor. Sonuçta bir kere alacağım ve iadeyle vs. uğraşmak istemiyorum. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum ben de üst düzey rekabetçi seviyesinde. Pişman olmayayım yeter bana.

Hocam bu işin sınırı yok şunu alın bunu alın demek mantıksız, piyasada en genel geçer Superlight'ların bile scroll sorunu var. Şans işi biraz. Tuş sesi tamamen kişisel bir olay scroll şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı bana. Plastik kalitesi olarak bu fiyata daha iyisini bulabilir misiniz emin değilim. Eğer tutuşunuza uygunsa donanımsal olarak bu fiyatlarda sizi üzen bir şey almazsınız diye düşünüyorum. Malzeme kalitesi ve uzun ömürlü kullanım biraz da şans bence.
Scyrox V6 ve V8 de öneriliyor sıklıkla denk geliyorum onlara da göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…