İlk üretimde öyle diye hatırlıyorum, sonrasında düzeltildi yani. İkisi arasında donanım olarak m3s max daha iyi aslında ama tutuş şekline hangisi uyuyorsa onu al derim. Ayrıca şu modeller de gayet iyidir.Birkaç yerde M3S Max'in malzeme kalitesinin düşük olduğu yazılmıştı.
İlk üretimde öyle diye hatırlıyorum, sonrasında düzeltildi yani. İkisi arasında donanım olarak m3s Max daha iyi aslında ama tutuş şekline hangisi uyuyorsa onu al derim. Ayrıca şu modeller de gayet iyidir.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Scyrox bayağı sevilen bir modeldir ama bütçen o kadar çıkmıyorsa diğerleri de üzmez. Kendi söylediklerin de bunlar da gayet iyi modeller hocam. Tutuş şekline hangisi uyuyorsa onu almanı öneririm.
Şu konudaki kampanyalardan da yararlanabilirsin istiyorsan.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın değerli yorumunuz sonrası m3s maxa biraz daha ısındım fakat merak ettiğim bir nokta var piyasada doğru düzgün bir incelemesi ya da videosu yok ya da ben bulamadım bunun bir sebebi var mıdır? Acaba farklı bir isimle piyasada olabilir mi diğer ülkelerde
@mirigo merhaba konuyu hortlattım ama m3s Max modelini satın aldınız mı? Bayağıdır araştırma yapıyorum ve işin içinden artık çıkamadım bu kadar model arasında. M3s Max modelinin incelemesi hala bulunmamakta. Eğer sizde varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun hocam öncelikle. Sıcak günleri de geçirdik sayılır. Ben bazı mouselarda yapısından kaynaklı uzun kullanımda terleme problemi yaşıyorum. Mouseun kaplaması nasıl acaba sizde terleme problemi oldu mu?Aldım hocam 3-4 aydır kullanıyorum. Bu mousetan önce sıradan bir mouse kullandığım için m3s Max'tan gerçekten çok memnunum. Donanım olarak zaten başarılı sadece keşke daha güzel bir yazılımı olsa dedirtiyor. Performans olarak herhangi bir sorunu. Ben de satın alırken doğru düzgün bir kaynak bulamamıştım bu videoya bakabilirsiniz. Onun dışında kullanım önerim e-sports mode kapalı kullanmanız çok şarj tüketiyor.
Hayırlı olsun hocam öncelikle. sıcak günleri de geçirdik sayılır. Ben bazı mouselarda yapısından kaynaklı uzun kullanımda terleme problemi yaşıyorum. Farenin kaplaması nasıl acaba sizde terleme problemi oldu mu?
Hocam peki şu an sepetimde ve fiyatı 2400 TL. Sizce bu fiyata uygun mu birkaç yerde clicklerinden rahatsız olanları ve scroll tuşunun dandik olduğunu okudum. 2400 lira verip pişman olmak istemiyorum. Bu fiyat bandında gerçekten kaliteli ürün yok gibi duruyor. Sonuçta bir kere alacağım ve iadeyle vs. uğraşmak istemiyorum. FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum ben de üst düzey rekabetçi seviyesinde. Pişman olmayayım yeter bana.