VXE R1 Pro Max vs Razer Viper V3 HyperSpeed

cimeira

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. VXE R1 Pro Max ve Razer Viper V3 HyperSpeed arasında kaldım. Razer olduğu için kendimi Viper modeline daha yakın hissediyorum fakat pille çalışması benim için hem ağırlık hem de kullanım deneyimi olarak tak çıkarla uğraşacağımdan doalyı eksi yanları. R1 Pro Max'te herhangi bir sıkıntı görmedim. Sizce hangisi daha mantıklı olur ve neden.

Bütçe nedir daha iyisi bulunur.

İkisinin de Shape'i farklı eliniz CM ölçüleri, tutuş ölçünüz önemli eğer claw tutuşumuz var ise VXE veya ninjitsu sora, Pulsar(bütçe artarsa)önerimdir. Ama daha fingertip veya palm grip ise ayrıca elinizde 19-20 cm aralığında ise ATK X1-F1 serisi önerebilirim.

Bütçe nedir daha iyisi bulunur.

Bütçem 2K Max 2.5k. Scyrox V6 indirime girmesini bekleyebilirim belki. Başka tavisyeniz var mıdır bu fiyat bandında?

Elim 17.5 cm. Claw tutuyorum. Bütçem 2K Max 2.5k.

Bütçem 2K Max 2.5k. Scyrox V6 indirime girmesini bekleyebilirim belki. Başka tavisyeniz var mıdır bu fiyat bandında?

Sycrox V8 de alabilirsiniz

VXE R1 Pro Max şu an aktif kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…