Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Mart 2025 #21 XPlasma dedi: SE modelinin sensörü normal sensörün hafif biraz daha düşürülmüş hali diye biliyorum. Ben sensörü gömdüğüm zamanda aynı fiyata düz 3395 sensörünü kullanan farklı mouse modelleri var diye gömmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet o zamanlar Furylevel Z1 vardı SE Plus ile aynı fiyatta, ve neden kronik dedin.
XPlasma dedi: SE modelinin sensörü normal sensörün hafif biraz daha düşürülmüş hali diye biliyorum. Ben sensörü gömdüğüm zamanda aynı fiyata düz 3395 sensörünü kullanan farklı mouse modelleri var diye gömmüştüm. Genişletmek için tıkla... Evet o zamanlar Furylevel Z1 vardı SE Plus ile aynı fiyatta, ve neden kronik dedin.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.261 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #22 Deiinzz dedi: Evet o zamanlar Furylevel Z1 vardı SE Plus ile aynı fiyatta, ve neden kronik dedin. Genişletmek için tıkla... Z1 aldım almaz olaydım elimde patladı resmen o zamanlar.
Deiinzz dedi: Evet o zamanlar Furylevel Z1 vardı SE Plus ile aynı fiyatta, ve neden kronik dedin. Genişletmek için tıkla... Z1 aldım almaz olaydım elimde patladı resmen o zamanlar.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.613 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #23 Deiinzz dedi: Evet o zamanlar Furylevel Z1 vardı SE Plus ile aynı fiyatta, ve neden kronik dedin. Genişletmek için tıkla... Kronik kısmını hiç hatırlamıyorum inanın hocam.
Deiinzz dedi: Evet o zamanlar Furylevel Z1 vardı SE Plus ile aynı fiyatta, ve neden kronik dedin. Genişletmek için tıkla... Kronik kısmını hiç hatırlamıyorum inanın hocam.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Mart 2025 #24 nedensevilmedik dedi: Z1 aldım almaz olaydım elimde patladı resmen o zamanlar. Genişletmek için tıkla... Niye neyi vardı, o da iyi ama marka olarak VXE bence. XPlasma dedi: Kronik kısmını hiç hatırlamıyorum inanın hocam. Genişletmek için tıkla... Olabilir, şu an kronik demiyorsan sorun yok. Geçmiş geçmişte kaldı.
nedensevilmedik dedi: Z1 aldım almaz olaydım elimde patladı resmen o zamanlar. Genişletmek için tıkla... Niye neyi vardı, o da iyi ama marka olarak VXE bence. XPlasma dedi: Kronik kısmını hiç hatırlamıyorum inanın hocam. Genişletmek için tıkla... Olabilir, şu an kronik demiyorsan sorun yok. Geçmiş geçmişte kaldı.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.613 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #25 Deiinzz dedi: Niye neyi vardı, o da iyi ama marka olarak VXE bence. Olabilir, şu an kronik demiyorsan sorun yok. Geçmiş geçmişte kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam o mouse ile ilgili şikayet edilen bir konu görmüştüm onu hatırlıyorum bir.
Deiinzz dedi: Niye neyi vardı, o da iyi ama marka olarak VXE bence. Olabilir, şu an kronik demiyorsan sorun yok. Geçmiş geçmişte kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam o mouse ile ilgili şikayet edilen bir konu görmüştüm onu hatırlıyorum bir.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.261 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #26 Deiinzz dedi: Niye neyi vardı, o da iyi ama marka olarak VXE bence. Genişletmek için tıkla... Ya o baklava deseni beni aşırı rahatsız etti ve donglela çok kopukluk oluyordu.
Deiinzz dedi: Niye neyi vardı, o da iyi ama marka olarak VXE bence. Genişletmek için tıkla... Ya o baklava deseni beni aşırı rahatsız etti ve donglela çok kopukluk oluyordu.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Mart 2025 #27 XPlasma dedi: Hocam o mouse ile ilgili şikayet edilen bir konu görmüştüm onu hatırlıyorum bir. Genişletmek için tıkla... Zaten bana da öyle diyorlar demiştin, o konudakileri bana söyledin yani. nedensevilmedik dedi: Ya o baklava deseni beni aşırı rahatsız etti ve donglela çok kopukluk oluyordu. Genişletmek için tıkla... Çok yaşayan görmedim ama Z1 beni hiç çekmiyor zaten kendine.
XPlasma dedi: Hocam o mouse ile ilgili şikayet edilen bir konu görmüştüm onu hatırlıyorum bir. Genişletmek için tıkla... Zaten bana da öyle diyorlar demiştin, o konudakileri bana söyledin yani. nedensevilmedik dedi: Ya o baklava deseni beni aşırı rahatsız etti ve donglela çok kopukluk oluyordu. Genişletmek için tıkla... Çok yaşayan görmedim ama Z1 beni hiç çekmiyor zaten kendine.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.613 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #28 nedensevilmedik dedi: Ya o baklava deseni beni aşırı rahatsız etti ve donglela çok kopukluk oluyordu. Genişletmek için tıkla... Size hatalı ürün gelmiş bence hocam. Değiştirseydiniz keşke.
nedensevilmedik dedi: Ya o baklava deseni beni aşırı rahatsız etti ve donglela çok kopukluk oluyordu. Genişletmek için tıkla... Size hatalı ürün gelmiş bence hocam. Değiştirseydiniz keşke.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.261 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #29 XPlasma dedi: Size hatalı ürün gelmiş bence hocam. Değiştirseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... İade edip VXE SE Plus aldım iyi ki almışım.
XPlasma dedi: Size hatalı ürün gelmiş bence hocam. Değiştirseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... İade edip VXE SE Plus aldım iyi ki almışım.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.613 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #30 Deiinzz dedi: Zaten bana da öyle diyorlar demiştin, o konudakileri bana söyledin yani. Çok yaşayan görmedim ama Z1 beni hiç çekmiyor zaten kendine. Genişletmek için tıkla... Vallahi sizin hafızada iyimiş hocam taa 500mesaj olduğunuz zamandan değil mi onlar.
Deiinzz dedi: Zaten bana da öyle diyorlar demiştin, o konudakileri bana söyledin yani. Çok yaşayan görmedim ama Z1 beni hiç çekmiyor zaten kendine. Genişletmek için tıkla... Vallahi sizin hafızada iyimiş hocam taa 500mesaj olduğunuz zamandan değil mi onlar.