E effscr Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 VXE R1 Pro Max mouse elime ulaştı. Kablolu kablosuz her türlü çalışıyor ama drivera bağlayamıyorum. Hem kablolu hem kablosuz denedim. Bilen varsa acil bakabilir mi? Dosya Ekleri tec.png 550,3 KB · Görüntüleme: 28
VXE R1 Pro Max mouse elime ulaştı. Kablolu kablosuz her türlü çalışıyor ama drivera bağlayamıyorum. Hem kablolu hem kablosuz denedim. Bilen varsa acil bakabilir mi?
S ST4B1LX Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Bluetooth mu bağlı wireless mı R1 Se kullanıyorum bluetoothta görmüyor ama wirelessta görüyor bende
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #3 Kablo ile bağlayın 2.4GHz USB'sini de takın ayarlardan pair receivera tıklayın USB dongleı tanımlayın.
Kablo ile bağlayın 2.4GHz USB'sini de takın ayarlardan pair receivera tıklayın USB dongleı tanımlayın.
E effscr Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 cekumi dedi: Kablo ile bağlayın 2.4GHz USB'sini de takın ayarlardan pair receivera tıklayın USB dongleı tanımlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam dongleyi görmüyor. Kablo ile bağladım mouseyi usbyi kasaya taktım. Yanlış mı yapıyorum?
cekumi dedi: Kablo ile bağlayın 2.4GHz USB'sini de takın ayarlardan pair receivera tıklayın USB dongleı tanımlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam dongleyi görmüyor. Kablo ile bağladım mouseyi usbyi kasaya taktım. Yanlış mı yapıyorum?
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 7 Yer İstanbul 3 Temmuz 2025 #5 effscr dedi: Hocam dongleyi görmüyor. Kablo ile bağladım fareyi USB'yi kasaya taktım. Yanlış mı yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Farklı USB portlarını deneyin.
effscr dedi: Hocam dongleyi görmüyor. Kablo ile bağladım fareyi USB'yi kasaya taktım. Yanlış mı yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Farklı USB portlarını deneyin.
E effscr Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #6 Hocam kurduğum düz v hubdu. Onu silip ATK vhub uygulamasını indirdim ve cihazı gördü. Konu kapanabilir.
Hocam kurduğum düz v hubdu. Onu silip ATK vhub uygulamasını indirdim ve cihazı gördü. Konu kapanabilir.