VXE R1 Pro vs Darmoshark M3S Max

LegenDx77

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu iki mouse arasında kaldım. M3s Max sensör konusunda iyi, ondan onu seçesim var ama R1 Pro'nun bir sürü inceleme videosu var. Ama m3s Max'in hiç inceleme videosunu bulamadım, ondan malzeme kalitesini dış kaplamasını çok bilmediğimden işimi garantiye almak için R1 Pro almak istiyorum. Eğer siz m3s Max'in malzeme kalitesinin nasıl olduğunu biliyorsanız yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu iki mouse arasında kaldım. M3s Max sensör konusunda iyi, ondan onu seçesim var ama R1 Pro'nun bir sürü inceleme videosu var. Ama m3s Max'in hiç inceleme videosunu bulamadım, ondan malzeme kalitesini dış kaplamasını çok bilmediğimden işimi garantiye almak için R1 Pro almak istiyorum. Eğer siz m3s Max'in malzeme kalitesinin nasıl olduğunu biliyorsanız yazarsanız sevinirim.
İnternettede gerçek hayattada çok sorun yaşıyan arkadaşım oldu r1 serisinden r1 serisini alma temuda zamanında 600tlye satılıyordu kapanmadan önce zamanında dediğim eski değil.

Darmoshark kullanan varmı aranızda? Çünkü ben çok fazla araştırma yaptım tek bir tane video gördüm m3s max hakkında oda fransız bir abimizin çektiği videodu malzeme kalitesinden falan hiç bahsetmemişti benim için dayanıklılık,malzeme kalitesi ve dış kaplama önemli çünkü beni uzun süre götürebilecek mouse arıyorum darmoshark ın hiç videosu olmadığından biraz tedirginim. Sizce darmoshark M3S MAX almalımıyım cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı