VXE R1 Pro vs Delux M800 Ultra vs VGN Dragonfly F1 Pro

Güncel olarak kullanıyorsan ürün hakkında yorumların nedir ve kaç liraya aldığını paylaşma imkanın var mı?

Güncel olarak kullanıyorsan ürün hakkında yorumların nedir ve kaç liraya aldığını paylaşma imkanın var mı?

Tutus tarzin nedir bende G PRO Hero'ya baktim ama. Fiyati cok geldi o shapeten r1'in shape gectiginde rahatsiz ettimi seni

Dostum ben de R1 Pro aldım ama henüz gelmedi. İade edip Max modelini alayım diyorum, hem 48 grama göre 54 daha iyi olur düşüncesindeyim hem de 2 kat kullanım süresi. Ne dersin? Özellikle 48 gram çok mu hafif olur? Deneyimini paylaşır mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
48 gram hafif olursa bana da söyle. Ben gittim Ninjutso Sora V2 aldım hafif olsun diye 39 gram çok mu hafif olur diye düşünüp duruyorum.

48 gram hafif olursa bana da söyle. Ben gittim Ninjutso Sora V2 aldım hafif olsun diye 39 gram çok mu hafif olur diye düşünüp duruyorum.

Kral muhtemelen ben geri gönderip Max'i alacağım, çoğu e sporcuların kullandığı ortalama 55 60 gram arası o yüzden 48'de kötü oynarsam keşke dememek için iade edip Max alacağım sanırım. Kullanan kimse de yazmadı zaten baksana.

Keyifine göre kanka ama Dongle'da alacak mısın?

R1 Pro kullanıyorum çok memnunum pil 2 hafta gidiyor ortalama Delux'tan çok daha iyi bir mouse olduğunu söyleyebilirim. Claw tutuyorsan R1 Pro, palm tutuyorsan F1 Pro.

Hocalarım benim tutuş şeklime uygun olan bir mouse buldum sizce bütçe arttırıp bunu satın almak mantıklı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…