VXE R1 Pro vs Scyrox V6

Differ2233

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Razer DeathAdder Essential kullanıyorum.

Mouse şeklinden memnunum ama scroll bozuk bir de. Ağır, 96 gram falan.

Hangi mouse almalıyım? Scyrox V6, İyzico ile alınca bile bütçemin üstünde, 2500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Razer DeathAdder Essential kullanıyorum.

Mouse şeklinden memnunum ama scroll bozuk bir de. Ağır, 96 gram falan.

Hangi mouse almalıyım? Scyrox V6, İyzico ile alınca bile bütçemin üstünde, 2500
1 Saniye bile düşünmeden. MCHOSE L7 Pro

Sebep aradaki fark ne nasıl ne değildir ne için önerdiniz yazar mısınız?
39 gram - tam bir f/p - skatezleri stok skateze göre kaliteli. Verdiğin farka değmeyecek bir sensör farkı var. PAW3395 kullanıyor ve 8K HZ destekliyor.

39 gram - tam bir F/P - skatezleri stok skateze göre kaliteli. Verdiğin farka değmeyecek bir sensör farkı var. PAW3395 kullanıyor ve 8K Hz destekliyor.

Dostum anlamadım VXE r1Pro da paw3395.
Bu mouse da 4K Hz destekliyor.
Ve 'Glorious Model O Wireless'da var İyzico ile 1700TL'ye geliyor ve Razer DeathAdder'ın boyutlarına gerçekten çok yakın ve güzel duruyor.

Dostum anlamadım VXE r1Pro da paw3395.
Bu mouse da 4K Hz destekliyor.
Ve 'Glorious Model O Wireless'da var İyzico ile 1700TL'ye geliyor ve Razer DeathAdder'ın boyutlarına gerçekten çok yakın ve güzel duruyor.
Hocam bana güven Scyrox al L7 olanda 2.4Ghz yok dongle ile kullanmak zorunda kalıyorsun ayrıca 3950(scyrox) 3395den daha iyi verimlilik olarak performans olarak aynılar

DeathAdder kullanıyorsan ve alıştıysan ATK blazing sky Z1 Pro Max önerebilirim. 2800TL indirimde ve swar kodu ile 70TL daha ucuza geliyor. İyzico cashback ile de 2300TL'ye gelmiş oluyor.
3950 sensörü 500mAh bataryası var. ATK X1 ve F1e göre ucuz olması ergo olması sebebiyle çok tercih edilmemesi simetrik mouselar daha çok satılıyor ve biraz daha hafif.

Bütçe çıkaramıyorsan da Darmoshark M3 Pro Max önerebilirim. Hem büyük DA'dan geçince alışmakta çok güçlük çekmezsin Scyrox ve diğerleri küçük mouse garip gelebilir Da'dan sonra. Yine 3950 sensörü var ve fiyatı çok iyi.
Tek eksisi 8K dongle olmaması 1K ile geliyor. Yine 500TL cashback ve swar kodu ile çok uyguna gelecek.
Dongle'ı da 520TL.
Parolapara ile 800e tamamlarsan 400TL cashback alıyorsun ve dongle + skatez alabilirsin toplam 400TL'ye geliyor.
Eğer ki Parolapara kullanmak istemiyorsan Wraith.green sitesinde 4K dongle 390TL sebebi ise kutusunun açılmış olması jelatinleri dahi üzerinde kullanılmamış.

Razer DeathAdder Essential vs ATK Z1 Pro Max - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Z1 pro max ile essential arasındaki farka buradan bakabilrsin neredeyse aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…