VXE R1 Pro vs VXE R1 Pro Max

bedooo31

Centipat
Daha fazla  
R1 Pro'nun su anlık stoğu yok stok olunca alacağım da ıkısı arasında kararsız kaldım. Pro Max alınır mı? Pro modelı daha hafıf daha ıyı gıbıme gelıyor. Sızce ne yapmalıyım?

R1 Pro'nun su anlık stoğu yok stok olunca alacağım da ıkısı arasında kararsız kaldım. Pro Max alınır mı? Pro modelı daha hafıf daha ıyı gıbıme gelıyor. Sızce ne yapmalıyım?
İkiside artık alinmaz. Butce nedir?

O paralar artık verilmez VXE'ye bunu alın.
Darmoshark M3s max ve m3 pro max te alınır bundan ziyade.

Ğu yok stok olunca alacağım da ıkısı arasında kararsız kaldım. Pro Max alınır mı? Pro modelı daha hafıf daha ıyı gıbıme gel

O paralar artık verilmez VXE'ye bunu alın.

Nıye kral hemen hemen her şey aynı ıkı modelden olsa hangısnı alım benım sordugum

Nıye kral hemen hemen her şey aynı ıkı modelden olsa hangısnı alım benım sordugum.

Hemen hemen her şey ayni degil. Atilan mouselerin hepsi cok daha iyi VXE'den. Illaki o ikisini soruyorsaniz aradaki tek fark batarya boyutu ve agirlik. R1 Pro Max daha agir bataryasi daha buyuk oldugu icin.

Hemen hemen her şey ayni degil. Atilan mouselerin hepsi cok daha iyi VXE'den. Illaki o ikisini soruyorsaniz aradaki tek fark batarya boyutu ve agirlik. R1 Pro Max daha agir bataryasi daha buyuk oldugu icin.

Kral ben VXE baktım ürünleri güzel begendinde hangisini almalıyım sence R1 Pro daha hafif konusunda biraz crkiyor R1 Pro Max ise batarayadan dolayı kararsizim

Kral ben VXE baktım ürünleri güzel begendinde hangisini almalıyım sence R1 Pro daha hafif konusunda biraz crkiyor R1 Pro Max ise batarayadan dolayı kararsizim

Ikisinide almam sahsen. R1 Pro al gec. Dongle cikmiyor icinden zaten 1k hz de kullanacaksin mecbur. Batarya suresi yetecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı