VXE R1 Pro Wireless farede takılmalar oluyor

Ozan ÇAKMAK

Decapat
Daha fazla  
Counter-Strike 2 oynuyorum ve farede mikro takılmalar hissediyorum. %30 altında zaten kesinlikle takılarak çalışıyor. Sorunu yaşayan var mı?

Counter-Strike 2 oynuyorum ve farede mikro takılmalar hissediyorum. %30 altında zaten kesinlikle takılarak çalışıyor. Sorunu yaşayan var mı?

Ben kullanıyorum, ben sadece ilk geldiği gün yaşamıştım. Sonra şarjını falan doldurdum bir daha hiç olmadı, sende yeni aldıysan bir şarjı fulle. Yeni almadıysan Wraith'e mail at, senin Mouse'da sorun var.

Ben kullanıyorum, ben sadece ilk geldiği gün yaşamıştım. Sonra şarjını falan doldurdum bir daha hiç olmadı, sende yeni aldıysan bir şarjı fulle. Yeni almadıysan Wraith'e mail at, senin Mouse'da sorun var.
Şarj %30 altında aşırı takıldı şarjı %100 yaptım yinede 5dk içinde 2-3 kere yaptı wraithespora şimdi iade kargosu gönderdim test edecekler. Durumun her aşamasını buraya ileteceğim. Ama sorun olduğunu kesin düşünüyorum çünkü kablolu zowie mousem var aynı oyun içinde onu taktığımda hiçbir sorun olmuyor.

Şarj %30 altında aşırı takıldı şarjı %100 yaptım yine de 5dk içinde 2-3 kere yaptı wraithespora şimdi iade kargosu gönderdim test edecekler. Durumun her aşamasını buraya ileteceğim. Ama sorun olduğunu kesin düşünüyorum çünkü kablolu Zowie farem var aynı oyun içinde onu taktığımda hiçbir sorun olmuyor.

Hocam şarjı yeni fullediğin için bir ihtimal normal olabilir, ama ondan sonra yaptı mı önemli olan o.

Hocam şarjı yeni fullediğin için bir ihtimal normal olabilir, ama ondan sonra yaptı mı önemli olan o.
Şarj yaptım 1 gün geçti %90 düştü yine yaptı fix olarak yapıyor. Faceit Cs2 oynuyoruz kesin her taktığımda ara ara takılıyor ve mikro takılmalar yani böyle sanki kasılıyor gibi hemen ardından kablolu taktığımda tamamen düzeliyor.

Ürünü wraith'ye gönderdim inceleme sonrası geldi ve takılma sebebsizce düzeldi. VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle alıp ürünü o şekilde kullanmaya başladım ve şuan sorunsuz hale geldi.

Son düzenleme:
Şarj yaptım 1 gün geçti %90 düştü yine yaptı fix olarak yapıyor. FACEIT CS2 oynuyoruz kesin her taktığımda ara ara takılıyor ve mikro takılmalar yani böyle sanki kasılıyor gibi hemen ardından kablolu taktığımda tamamen düzeliyor.

Ürünü Wraith'ye gönderdim inceleme sonrası geldi ve takılma sebebsizce düzeldi. VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle alıp ürünü o şekilde kullanmaya başladım ve şu an sorunsuz hale geldi.

Hayırlı olsun hocam, dediğim gibi sana gönderilen sıkıntılıymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı