VXE R1 Pro Wireless mouse alınır mı?

shenkai

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi VXE R1 Pro Wireless mouse almayı düşünüyorum 2000-2500TL gibi bir bütçem var daha iyi önerileriniz varsa alabilirim. Bütçemin içinde olan Pro Max modeliyle arasında çok fiyat farkı yok aralarında fark var mıdır buna göre Pro Max'de düşünebilirim.
Rekabetçi oyun ve günlük kullanım için düşünüyorum.

Son düzenleme:
Alınır da değer mi bilmiyorum. Böyle çin mallarını alıyorsunuz sonra sıkıntı olduğunda muhattabınız yok. Daha geçen g502 X farem sıkıntı çıkarttığı için Logitech destekle görüştükten sonra yenisini gönderdiler. Şimdi iki tane g502'im var. Aynısını VXE yapacak mı?

El boyutun ve tutuş şeklin nedir?

Wraith çatısı altında satılıyor her daim destek veriyorlar haberiniz olsun.

Ne için dislike attınız hocam merak ettim?

Wraith çatısı altında satılıyor her daim destek veriyorlar haberiniz olsun.

Ne için dislike attınız hocam merak ettim?
Tamam şöyle söyleyeyim o zaman. Ben Logitech desteğiyle aramda geçen 4 5 mailden bir iki gün sonucunda adresim istenip bana yurtdışından fare gönderildi. İlk mail atmamın üzerine bir hafta geçmeden elime yeni bir fare ulaştı. Bundan daha pro-müşteri olamaz hiçbir marka ki zaten Wraith bir esnaf. Nasıl kurumsal kendini kanıtlamış bir marka varken kutusu açıldı diye iade almayan bir firmaya güveniyorsunuz?

Kaynak nedir merak ediyorum bende mouse sipariş verdim çünkü.

Şunu görmemiş olman mümkün değil.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20240607_003328.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 206
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…