D dark2020 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 20 6 Ağustos 2024 #1 Merhabalar VXE R1 PRO alacaktım şu an stokta olmadığı için alamadım fakat bugün bildiğiniz üzere yurtdışı vergileri aşırı arttı bu ürün stoklara gelince sizce fiyatı artar mı?
Merhabalar VXE R1 PRO alacaktım şu an stokta olmadığı için alamadım fakat bugün bildiğiniz üzere yurtdışı vergileri aşırı arttı bu ürün stoklara gelince sizce fiyatı artar mı?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Ağustos 2024 #2 Kahin değiliz bilemiyoruz. Alınmaz.
D dark2020 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 20 6 Ağustos 2024 #3 belirsizz dedi: Kahin değiliz bilemiyoruz. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... neden alınmaz onu da söylersen güzel olur birçok araştırma sonucu iyi bir Mouse gibi gözüküyor
belirsizz dedi: Kahin değiliz bilemiyoruz. Alınmaz. Genişletmek için tıkla... neden alınmaz onu da söylersen güzel olur birçok araştırma sonucu iyi bir Mouse gibi gözüküyor
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Ağustos 2024 #4 dark2020 dedi: neden alınmaz onu da söylersen güzel olur birçok araştırma sonucu iyi bir Mouse gibi gözüküyor Genişletmek için tıkla... Yapı kalitesi iyi değil.
dark2020 dedi: neden alınmaz onu da söylersen güzel olur birçok araştırma sonucu iyi bir Mouse gibi gözüküyor Genişletmek için tıkla... Yapı kalitesi iyi değil.