VXE R1 promax Wireless mouse alınır mı?

VANTARE

Femtopat
Daha fazla  
VXE R1 promax Wireless almayı düşünüyorum. Turuncu rengi stokda var. Sırf farklılık olsun diye turuncu almak istedim ama kalite farklı falan olur mu bilmiyorum. Sormak istedim. VGN Dragonfly F1 Pro Max almayı da düşündüm aslında. Tam kararda veremedim. Max 3000 TL'ye önerebileceğiniz başka bir mouse var mı acaba? Yoksa VGN F1 Pro Max'ya da VXE R1 Pro Max arasından hangisi daha mantıklı olur?

VGN Dragonfly daha mantıklı bence. Dongle ile kullanacaksanız 4K hz'e kadar çıkıyor eğer 1K hz'de kullanırsanız 5 günde bataryası gidiyor.

VGN Dragonfly daha mantıklı bence. Dongle ile kullanacaksanız 4K Hz'e kadar çıkıyor eğer 1K Hz'de kullanırsanız 5 günde bataryası gidiyor.

Yazım hatası yüzünden cevap veremedim belirli bir süre
4K dongle almayacağım işlemcim 4K da takılma yapar diye düşünüyorum Dragonfly ne için daha mantıklı ben aralarında pek fark göremedim pek bilgim yok açıkçası.

alınır, r1 ile f1 arasında fark yok sanırım. r1 in pro modeli daha hafif diye hatırlıyorum hatta, ergonomi farkı var sadece

Şu an aktif kullandığım mouse ATK Blazing X1 yedek mousem ise Dragonfly Pro Max. İkisi de teknik özellik bakımından aynı bildiğim kadarıyla F1 Pro Max'in bataryası daha büyük ve 1-2 gram daha ağır R1'e göre.

Tutuş şeklim claw grip 2 gün önce kullandığım G305'i kırdım ve şu anda idareten büyük mouse kullanıyorum rahatsız ediyor ikisinin de boyu aynı gözüküyor ikisinden birini alacağım ancak claw grip için VXE R1 daha rahat olur gibi geldi F1 de claw grip için uygun mudur elinizde olduğu için sormak istedim bir de F1'in rengi sizde ne siyah veya beyaz alsam malzeme kalitesinde bir fark olur mu?

Malzeme kalitesi açısından bir fark olmaz. Safe bir shape yapısına sahip hem claw hem palm tutuşa uygun. Genelde palm kullanıcıları ergo mouselarda daha rahat ettikleri için ergo mouse tercih ederler claw kullanıcılar ise simetrik tipte mouselerde daha rahat ederler. Dragonfly ikisi içinde uygun hem claw hem palm tutuşa uygun. Eğer stokları takip edebilme imkanınız varsa ATK Blazing F1 Pro Max veya X1 Pro Max alın. X1 Fingertip tutuşa uygun fakat F1 claw tutuşa daha uygun. ATK Blazing serisindeki sensör ve mcu daha iyi. Sensör olarak 3950 sensör kullanırken 750 IPS hıza, 70G ivmeye sahip. Kağıt üstünde X1 ve F1 serisi dragonfly'a göre daha iyi. Bende X1 Pro Max kullanıyorum çok memnunum bence 3000 TL bütçe ile bu alınmalı.

Son düzenleme:

ATK blazing sky F1 almaya karar verdim G305 le aynı boy neredeyse size herhangi bir sorun çıkarttımı.

ATK blazing sky F1 almaya karar verdim G305 le aynı boy neredeyse size herhangi bir sorun çıkarttımı.
Hayır çıkartmadı ben ilk geldiğinde almıştım içinden 8K donglede çıkmıştı. Çok kullanmıyorum ama gerek batarya olsun gerek sensör olsun çok fiyat performans bir mouse kesinlikle alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…