VXE R1 SE+ mı yoksa normal Ajazz Aj 159 modeli mi?

Hamzaoztp

Femtopat
Daha fazla  
Temu'dan stok bekleyip Ajazz Aj 159 modelini mi yoksa Wraith'den VXE R1 SE+ mı almalıyım? Bütçem maksimum 1500TL, daha üstünü veremem, benim için FPS oyunlarında ani dönüşlerde vs. takılma olmaması ve farenin uzun ömürlü olması, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Temu'dan stok bekleyip Ajazz Aj 159 modelini mi yoksa Wraith'den VXE R1 SE+ mı almalıyım? Bütçem maksimum 1500TL, daha üstünü veremem, benim için FPS oyunlarında ani dönüşlerde vs. takılma olmaması ve farenin uzun ömürlü olması, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Çıkabilirseniz düz R1 modeli SE+ modelini almayın ayrıca AJ159 stokta var hocam.

Bu mouseyi öneren çok kişi gördüm ama beyaz setup yapmayı planliyorum bunun görünüşü pek hoşuma gitmedi, ben çok profesyonel birşey aramiyorum şuanda kablolu rampage mouse kullaniyorum sadece kaliteli ve takılma gibi sorunlar yaşatmayan bir mouse arıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim

Çıkabilirseniz düz R1 modeli SE+ modelini almayın ayrıca AJ159 stokta var hocam.
Şarj kullanım süresi olarak se+ modeli daha uzun süreli sensör olarak gözle görülür bir fark yaşarmıyım

Bu fareyi öneren çok kişi gördüm ama beyaz setup yapmayı planliyorum bunun görünüşü pek hoşuma gitmedi, ben çok profesyonel bir şey aramiyorum şu anda kablolu Rampage mouse kullanıyorum sadece kaliteli ve takılma gibi sorunlar yaşatmayan bir mouse arıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim.

Şarj kullanım süresi olarak SE+ modeli daha uzun süreli sensör olarak gözle görülür bir fark yaşar mıyım?

Sensör farkları var yani VXE r1SE+ da kullanılan 3395SE modlanmış 3370 gibi bir şey haliyle IPS değeri 3370 de olduğu gibi 400+450 IPS'dir diye düşünüyorum 3395'in ise 650 IPS okuma hızı var yani bu değerler önemli şarja takılmazdım ben olsam SE+ modelini almazdım sizin yerinizde olsam.

Daha fazla çıkamıyorsan alınabilir tabi ama aj159 un garantisi olmayacak zaten biliyorsundur. O sebeple aralarında çok bir performans farkı olmadığı için r1 se+ tavsiye ederim ama wraithin servis ve garantisi de ne kadar iyi tartışılır.

Sensör farkları var yani VXE r1SE+ da kullanılan 3395SE modlanmış 3370 gibi bir şey haliyle IPS değeri 3370 de olduğu gibi 400+450 IPS'dir diye düşünüyorum 3395'in ise 650 IPS okuma hızı var yani bu değerler önemli şarja takılmazdım ben olsam SE+ modelini almazdım sizin yerinizde olsam.
Hocam uzun süredir bakiyorum vxe r1 modelini sensörü daha iyi biliyorum fakat benim merak ettiğim konu gözle görülür bir fark varmıdır yani ben çok üst düzey birşey aramiyorum şuanda çok vasat özelliklere sahip rampage mouse kullaniyorum ve bana yetiyor açıkçası sadece kablosuz mouseya geçmek için satın alicam

Hocam uzun süredir bakiyorum VXE R1 modelini sensörü daha iyi biliyorum fakat benim merak ettiğim konu gözle görülür bir fark var mıdır yani ben çok üst düzey bir şey aramiyorum şu anda çok vasat özelliklere sahip Rampage mouse kullanıyorum ve bana yetiyor açıkçası sadece kablosuz mouseya geçmek için satın alacağım.

İnanın hiçbir fark olmaz hatta kablolu Rampage kullanıyorsan r1SE+ ile bile seviye atlarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı