4K Dongle'lar 2K'yıda destekliyor büyük ihtimal sınırı 4K diye tahmin ediyorum.Mouse'nin driverını kurdum. Ama Hz kısmında Max sadece 1K Hz olarak gözüküyor. Mouse 2K Hz destekliyor kullanmak için ayiretten dongle mi almak zorundayım?
Wraith'in sitesinde sadece 4K ve 8K Dongle'lar vardı 2K dongle bulamadım.
Evet, Dongle almanız gerekiyor, keşke almadan önce forum açsaydınız daha iyi öneriler verirdik, 4K dongle 2K dongle yerinede geçiyor.
Tüm yük bileğe yüklenmiş ondan ağır diyorlardı pili falan oraya koymuşlar ağırlık farkını bilmiyorum R1 SE+ daha mantıklı olmuş bence.Aj 159 Pro ile arasında kalmıştım ama bunu tercih ettim aj 159'umu tercih etseydim sizce
Aj 159 Pro ile arasında kalmıştım ama bunu tercih ettim aj 159'umu tercih etseydim sizce
anladım teşekkürlerHayır Ajazz biraz belirsiz bir ürün kağıt üstünde daha iyi olsa da, bu arada dongle almaya hiç gerek yok farkı neredeyse hissetmiyorsun.
Tüm yük bileğe yüklenmiş ondan ağır diyorlardı pili falan oraya koymuşlar ağırlık farkını bilmiyorum R1 SE+ daha mantıklı olmuş bence.
alternatifler varken alınmaz diyelim.Evet 70 gram bir fare olarak hissettiriyor neredeyse, ağırlık dengesi çok kötü, encoder problemide var zaten, ama R1 SE de pek iyi bir mouse değil bana göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.