dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar Mouse'um VXE R1 SE şarj göstergesi 30 da kaldı hiç hareket etmiyor. Şarj etmeye bırakıyorum geliyorum şarj gene 30. ne yapacağım? Fareyi kullanabiliyorum kablosuz.
Arkadaşlar Mouse'um VXE R1 SE şarj göstergesi 30 da kaldı hiç hareket etmiyor. Şarj etmeye bırakıyorum geliyorum şarj gene 30. ne yapacağım? Fareyi kullanabiliyorum kablosuz.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.380 Makaleler 1 Çözümler 26 13 Haziran 2025 #2 Farenin üstünde yeşil ışık yanana kadar bekle sonrasında uygulamayı tekrar kontrol et. Şarj olmadığını sanmıyorum muhtemelen uygulamada görünmüyor.
Farenin üstünde yeşil ışık yanana kadar bekle sonrasında uygulamayı tekrar kontrol et. Şarj olmadığını sanmıyorum muhtemelen uygulamada görünmüyor.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Yürüyen HLTV dedi: Farenin üstünde yeşil ışık yanana kadar bekle sonrasında uygulamayı tekrar kontrol et. Şarj olmadığını sanmıyorum muhtemelen uygulamada görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Kablo ve dongle taklıyken yeşil yanıyor. Sadece kabloluykende yeşil yanıyor. Mouse Off'tayken kablolu bağlayınca sarı ışık yanıp sönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Yürüyen HLTV dedi: Farenin üstünde yeşil ışık yanana kadar bekle sonrasında uygulamayı tekrar kontrol et. Şarj olmadığını sanmıyorum muhtemelen uygulamada görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Kablo ve dongle taklıyken yeşil yanıyor. Sadece kabloluykende yeşil yanıyor. Mouse Off'tayken kablolu bağlayınca sarı ışık yanıp sönüyor.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.380 Makaleler 1 Çözümler 26 13 Haziran 2025 #4 dolozgvi dedi: Kablo ve dongle taklıyken yeşil yanıyor. Sadece kabloluykende yeşil yanıyor. Mouse Off'tayken kablolu bağlayınca sarı ışık yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... ATK HUB bir de şuradan bakar mısın orada da mı 30 gösteriyor? Dediğim gibi yeşil ışığın yanmasını bekle.
dolozgvi dedi: Kablo ve dongle taklıyken yeşil yanıyor. Sadece kabloluykende yeşil yanıyor. Mouse Off'tayken kablolu bağlayınca sarı ışık yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... ATK HUB bir de şuradan bakar mısın orada da mı 30 gösteriyor? Dediğim gibi yeşil ışığın yanmasını bekle.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #5 Yürüyen HLTV dedi: ATK HUB bir de şuradan bakar mısın orada da mı 30 gösteriyor? Dediğim gibi yeşil ışığın yanmasını bekle. Genişletmek için tıkla... evet buradada 30 gösteriyor
Yürüyen HLTV dedi: ATK HUB bir de şuradan bakar mısın orada da mı 30 gösteriyor? Dediğim gibi yeşil ışığın yanmasını bekle. Genişletmek için tıkla... evet buradada 30 gösteriyor