VXE R1 SE vs Aerox 3 Wireless

Daha fazla  
Arkadaşlar 2 mouse arasında kaldım. Aerox 3 Wireless'i ikinci el alacağım eğer sıfır almak istersem param kabloluya yetiyor. Sizce bu iki mouse arasından hangisi alınır?
Ayrıca VXE R1 Wireless Mouse bu siteyi atmış biri bu site güvenilir mi VXE r1'i almak için?

VXE R1 gayet iyi alınabilir fakat Pro veya Pro Max versiyonu altını önermem.
hocam hem se modeli var hemde normal modeli var ama ikisineden tıklayınca fiyat bide alttaki model harici bişey değişmiyor ne farkları var?

Aerox 3 Wireless'un çok iyi bir mouse olduğunu düşünmüyorum. Sizin bütçeniz ve mouse tutuş şekliniz nedir?

Hocam sabit bir tutuş tarzım yok ama genelde avuç içim mouse a değiyor.

Dosya Ekleri

• 1718387527453.png
    1718387527453.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 59
Hocam hem SE modeli var hem de normal modeli var ama ikisineden tıklayınca fiyat bir de alttaki model harici bir şey değişmiyor ne farkları var?

Kaplama ve sensör farkları bulunuyor. Dediğim gibi VXE R1 Pro ve Pro Max modeli alınmayacaksa almayın.

hocam hem se modeli var hemde normal modeli var ama ikisineden tıklayınca fiyat bide alttaki model harici bişey değişmiyor ne farkları var?

Hocam sabit bir tutuş tarzım yok ama genelde avuç içim mouse a değiyor.
Şuradan bakıp söyleyebilirsin tutuş şeklini, bütçe ne?

Dosya Ekleri

• 1718387630118.png
    1718387630118.png
    307,5 KB · Görüntüleme: 54
Kaplama ve sensör farkları bulunuyor. Dediğim gibi VXE R1 Pro ve Pro Max modeli alınmayacaksa almayın.

Claw grip galiba hocam. Hocam Pro modelleri pahalı oluyor bir tık ya :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izliyorum şu an.

Hocam peki Aerox 3 Wireless mi daha iyidir yoksa Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı