VXE R1 SE+ vs ATK X1 SE

Bütçe
1400

flair

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak SS Prime kullanıyorum. Tutuş şeklim Claw. Rekabetçi oyun oynamıyorum. Bütçem bu civarlarda hangisini tercih etmeliyim? ATK olanın buz hisli kaplaması olması beni çekti biraz. Beyaz mouse alırsam ileride sararma yapar mı siyah mı tercih etmeliyim?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc680-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,924891794.html bence ikisi de değil hocam attığıma bir bakın.

Hocam buz hissi veren kaplama bilmem ne hepsi pazarlama taktiği.
Hocam çok pahalıymış bu bütçeyi 1TL bile zorlayamami R1 SE+ Ulu Games'te 1250TL, ATK X1 SE 1400TL.
aula'nın bu mouse'si ikisinden de iyi değil bildiğim kadarıyla ayrıca o kadar gelişmiş bir marka da değiller daha.
Hocam sizce R1 SE+ mı X1 SE mi?

Hocam çok pahalıymış bu bütçeyi 1TL bile zorlayamami R1 SE+ Ulu Games'te 1250TL, ATK X1 SE 1400TL.

Hocam sizce R1 SE+ mı X1 SE mi?
Öncelikle Ulugames'ten birşey almayın Wraith'ten alın çünkü adamların büyük e-spor takımları ile anlaşmaları ve bilindik bir adları var ve gerçekten ekipman deyince ilk akla gelen yerlerden biri mouse seçimi olarak da Hz yüksek olsun istiyorsanız vxe r1 se+ ancak mcu kalitesi malzeme kalitesi ve hafiflik sizin için önemli ise Atk x1 se daha mantıklı olacaktır tek farkı 1k olması oda size kalmış artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı