VXE R1 SE+ vs Attack Shark X3 Superlight vs AJ139 V2 MC

heatherby

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Değerli Dostlar,

Biraz araştırdım. Bu fiyat bandında F/P olarak bu ürünü almaya karar verdim.
Biraz önce siparişi geçtim. Şunu alabilirdin diyeceğiniz ürün var mı? Ben en çok alttaki 3 ürün arasında kalıp bunu tercih ettim.
Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Ürün:

Orada alınacak tek ürün VXE R1 SE+.

Üçü arasından VXE hem Ajazz’la Attack Shark aynı değilmi içerik olarak ikiside kronik ve sorunlu

Üçü arasından VXE hem Ajazz’la Attack Shark aynı değilmi içerik olarak ikiside kronik ve sorunlu
Vxe için daha çok olumlu yorumlara denk geldim. Bu özelliklerde bu fiyat bandı için farklı sizin önerebileceğiniz bir mouse var mı?
Orada alınacak tek ürün VXE R1 SE+.
Bu cihazlar dışında farklı alınabilecek cihaz var mıydı sizce

Vxe r1 alabilirsin ajazz'da güzel mouse'sini kullanmıyorum fakat klavyesini kullanıyorum gayet memnunum attack shark dan uzak dur yeterki

VXE için daha çok olumlu yorumlara denk geldim. Bu özelliklerde bu fiyat bandı için farklı sizin önerebileceğiniz bir mouse var mı?

Bu cihazlar dışında farklı alınabilecek cihaz var mıydı sizce

Bütçesine göre sorunsuz en iyi seçenek VXE R1 SE+ daha üst bütçelerde malzeme kalitesi olarak daha iyi ürünler var ama teknik olarak bir fark olmaz iyi ürün bu fiyatta en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…