VXE R1 SE+ vs Glorious Model O kablolu vs Furylevel Z1

Bütçe
2000

ahmedgokgozoglu

Femtopat
Daha fazla  
Tutuş şekli: Ara sıra claw ara sıra palm elim 19cm.

VXE R1 SE Plus ile furylevel arasında sensör, batarya ve Hz farkı var ama VXE alırken bir 4K dongle almanız gerekiyor cunku 2 k dongle aksesuar kısmında çıkmıyor oda 700 TL artı olarak ekleniyor yani 1300 liralık mouse 2000TL'ye geliyor bu yüzden 1K üstü polling rate istemiyorum çünkü dongle bütçeyi arşa çıkartıyor furylevel Z1 alınabilir güzel sağlam deniyor ama bazıları da kopma sorunları var diyor benim için kablolu kablosuz fark etmez mesela kablosuz kısmını keselim onun yerine kablolu yapalım ama diğerinden daha iyi yapalım diyen bir mouse lazım Glorious Model O (Wireless) kullananlar bağlantı sorunu olduğunu söylüyor bu yüzdende kablolu olanına kaçıp bütçe o seviyedeyken güzel bir mouse almış oluyoruz sorum şu VXE R1 SE Plus'un aksesuarına 700 vermeye değer mi? Furylevel Z1 sorun cıkarır mı Glorious 1100 liraya mis gibi bir mouse midir?

Furylevel z1 kullanıyorum gerçekten çok hafif çok sağlam çok kaliteli bir mouse paw3395 sensör üzmez mcu'su sorunlu diyenler vardı ama hiç sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…