VXE R1 SE+ vs VXE R1

Kerwm41

Hectopat
Makaleler
1
Geçen haftalarda R1 SE+ modelini almaya karar verdim ancak 2-3 kere R1 serisinin farklı modellerine stok gelmesine rağmen SE+ siyah rengi gelmedi. Beyaz renk de istemiyorum çizilir veya kirlenir, hem de tüm ekipmanlar siyahken uyumsuz olur. Düz R1 siyah rengi stoklara gelmişken acaba bütçeyi arttırıp onu mu alsam diye düşünüyorum ancak farklarına bakarken r1'in bataryasının 250 mAh olduğunu fark ettim, SE+'ın bataryası 500 mAh. Yarısı kadar düşük olması ne kadar etkiler? Ayrıca aralarında başka farklar varsa da öğrenmek istiyorum. Mouse pad de almayı düşündüğüm için bütçeyi arttırmak istemiyorum ancak arttıradabilirim. Sizce SE+ siyah rengini beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bütçeniz nedir?

Ikisinide almazdim. Malzeme kaliteleri ve kaplamaları oldukca kotu. Mcu olarakta iyi degiller. Tam butce nedir?

Rapoo görünüşünü sevmiyorum. Zaten çok arada sırada Valorant vb. oyunlar oynuyorum sensörü falan eğer "R1 modelleri kalitesiz sizi zor duruma sokar" gibisinden demiyorsanız o kadar önemli değil.

Rapoo görünüşünü sevmiyorum. Zaten çok arada sırada Valorant vb. oyunlar oynuyorum sensörü falan eğer "R1 modelleri kalitesiz sizi zor duruma sokar" gibisinden demiyorsanız o kadar önemli değil.
Mcu'su kalitesiz R1'in. Rapoo'yu grip tape ler ile adam edersiniz. Ha yine gerek yok derseniz:

Hocam aktif olarak 3 yıldır kullandığım mouse Everest SGM-X10. Muhtemelen bu bütçede alacağım herhangi bir mouse çağ atlamama sebep olacaktır. Merak ettiğimi zaten yazdım, R1 almalı mıyım yoksa R1 SE+ mı beklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…