VXE R1 SE+ vs VXE R1

Şu anda R1 ile VT9 Air arasında çok kararsızım, siz ne önerirsiniz?

Hocam mcu R1 ile aynı, öne geçiren şey nedir? Bir de boyut bilgisi bulamadım bir bilginiz var mı?

Sensorler ayni sayilir R1 paw 3395 kullanirken rapoo 3398 kullaniyor performans farki yok ama daha verimli. R1 beken mcu kullanirken rapoo Realtek mcu kullaniyor cok daha iyi bir mcu. Rapoonun yazilimi ve malzeme kaliteside cok daha iyi. Kutusunda dongle ile gelmesi ve kablosuz 4K Hz kablolu 8K Hz desteklemeside diger artilari. Bataryasida daha buyuk 800 mAh bataryaya sahip buna ragmende 59 gram.

Bulmuşken sorayım hocam post açasım gelmedi. Bu fiyatlarda R1 veya VT9 mudur o zaman? Furylevel Z1 falan da araya katılabilir mi?

VT9 bu fiyat bandinda rakipsiz. Biraz cikarsaniz fiyat olarak MCHOSE A5 ultrada bir secenek. R1 ve Furylevel'in F/P cok tarafi kalmadi şu an.

Bilemedim, 5 yıldır aynı fareyi kullandığım için hiçbir fikrim yok. Bu VT9 ailesinde şu an stoklarda olanlardan en iyisi bu mudur? Çok fazla yorum ve içerik bulamadım N11'de 3 tane yorum var gıcırdıyor, double click makinesi cart curt demişler, ne kadar doğru? R1 alsam kendimi daha rahat hissederim diye düşünüyorum.

R1 malzeme kalitesi ve kaplama olarak rezil hocam. Emin olun daha çok gıcırdar. Teknoloji sans isiri %100 sorun olmaz diyemeyiz hicbir zaman.

R1 malzeme kalitesi ve kaplama olarak rezil hocam. Emin olun daha çok gıcırdar. Teknoloji sans isiri %100 sorun olmaz diyemeyiz hiçbir zaman.

Bilemedim hocam çok ikna edici konuşuyorsun, VT9 Air olmasa 2. olarak kesin bunu al dediğin ne var peki r1'i de saymıyorsak? 1700-1800 TL üstü gereksiz zorluyor, part time paranın yarısı buna gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…