VXE R1 SE+ vs VXE R1

Bilemedim hocam çok ikna edici konuşuyorsun, VT9 Air olmasa 2. olarak kesin bunu al dediğin ne var peki r1'i de saymıyorsak? 1700-1800 TL üstü gereksiz zorluyor, part time paranın yarısı buna gitmesin

Bu fiyat bandinda direkt yok hocam. MCHOSE A5 Ultra alinabilir İyzico ve Parolapara ile. 1500 lira civarina geliyor cashbackler ile ama bakiye olarak yine 2000 liraniz olmasi lazim. Ayni sekilde Rapoo yuda alabiliyorsunuz diye biliyorum ama. @Yuiis hocam daha net yardimci olur bu konuda.

Son düzenleme:
Bilemedim hocam çok ikna edici konuşuyorsun, VT9 Air olmasa 2. olarak kesin bunu al dediğin ne var peki r1'i de saymıyorsak? 1700-1800 TL üstü gereksiz zorluyor, part time paranın yarısı buna gitmesin

@kxy hocamın dediği gibi bu fiyatta VT9 Air rakipsizdir. Forumda bir arkadaşa aldırdık ve kendisi gayet memnun.
@egemebb @enzyyx ve ben de rapoo VT9 Pro kullanıyoruz ama o şu an stoklarda kalmadı maalesef.
Hocam 3398 zaten verimli bir sensör ve üstüne 800 mAh batarya ile şarjı bitmiyor neredeyse. Yaklaşık 1 ay olmuştur, bitmedi hala. Beğenmedim diyorsan A5 Ultra alabilirsin Gaming.Gen.TR'den ama sadece kırmızı rengi kalmış. VT9 Air ile çok yakın ama Air bir tık daha iyi.

Ben A5 Ultra kullanıyorum, sorun varsa cevaplarım.

Ben A5 Ultra kullanıyorum, sorun varsa cevaplarım.

Teşekkürler dostlar, son bir soru olsun Rational Keys'deki A5 Pro Max ve Gaming Gen'deki A5 Ultra arasında fark var mı yoksa sadece adlarını değiştirip mi satıyorlar? Çok aynı duruyor.
Ayrıca hocam Pro'yu kaça almıştınız ayıptır sorması? Bi de bunların oledli versiyonları falan var onlar gereksiz sanırım, doğru mudur?

Ayrıca hocam Pro'yu kaça almıştınız ayıptır sorması? Bi de bunların oledli versiyonları falan var onlar gereksiz sanırım, doğru mudur?
Donanım olarak iyiler onlar da aslında ama biraz fazla ağırlar, haberiniz olsun.

Ayrıca hocam Pro'yu kaça almıştınız ayıptır sorması?
1200 falandı hocam.

Teşekkürler dostlar, son bir soru olsun Rational Keys'deki A5 Pro Max ve Gaming Gen'deki A5 Ultra arasında fark var mı yoksa sadece adlarını değiştirip mi satıyorlar? Çok aynı duruyor.
Ultra pro maxin bir üst modeli.

R1 SE+'dan vazgeçtim, ancak hala R1 ile VT9 Air arasında kararsızım. Biri beni ikna etmeli. Rapoo'nun görünümü çok kötü, ve inceleme videosu da olmadığı için fazla emin olamıyorum, zaten 3 tane değerlendirmesi var, 2'si malzeme kalitesi kötü ve double click var diyor. Görünüşü grip tape ile adam edilir denilmişti ancak kutu içeriğinden grip tape çıkıyorsa hiç bir yerde fotoğrafını bulamadım.

@Snowsat hocam vt9 air kullanıyor. @Erenovsky hocam da aldı diye hatırlıyorum. Onlar yorum yaparsa daha iyi olur, kendim kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama kağıt üstünde iyi mouse.

Grip Tape cikiyor kutu icinden hocam. Fotografları:

Bu arada vt9 air çok detaylı bir incelemeye sahip. Teknik kısmı anlar mısınız bilmem ama bir göz atın derim.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…