Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.578 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Nisan 2025 #11 Sm4sh5 dedi: Hocam aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sil yükle falan yaptınız mı, bende yaşamadım böyle bir sorun.
Sm4sh5 dedi: Hocam aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sil yükle falan yaptınız mı, bende yaşamadım böyle bir sorun.
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 12 Nisan 2025 #12 Sm4sh5 dedi: Hocam aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Deiinzz dedi: Sil yükle falan yaptınız mı, bende yaşamadım böyle bir sorun. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım hatta geçenlerde bilgisayara format attım sonuç aynı. Son düzenleme: 12 Nisan 2025
Sm4sh5 dedi: Hocam aynı sorun bende de var sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Deiinzz dedi: Sil yükle falan yaptınız mı, bende yaşamadım böyle bir sorun. Genişletmek için tıkla... Ben yaptım hatta geçenlerde bilgisayara format attım sonuç aynı.