M mirhanakilli Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:38 #1 Merhaba. Normal VXE R1 alacağım. Sizce takılma falan yapar mı? Bütçem 1990.
Lioren Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.030 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer Istanbul/Beyoğlu Daha fazla Sistem Özellikleri RAM : 16GB İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz SSD : Crucial 500GB Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W İşletim Sistemi : Windows 11 Home Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms Cinsiyet Erkek Dün 12:56 #2 Marttan beri kullanıyorum yapmıyor. Verdiğim en iyi 1500tl.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.594 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:59 #3 mirhanakilli dedi: Merhaba. Normal VXE R1 alacağım. Sizce takılma falan yapar mı? Bütçem 1990. Genişletmek için tıkla... Sensörüne kuş tüyü yada toz girmediği sürece takıldığı yok. Bende kullanıyorum.
mirhanakilli dedi: Merhaba. Normal VXE R1 alacağım. Sizce takılma falan yapar mı? Bütçem 1990. Genişletmek için tıkla... Sensörüne kuş tüyü yada toz girmediği sürece takıldığı yok. Bende kullanıyorum.
M mirhanakilli Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:04 #4 TheMaZi dedi: Sensörüne kuş tüyü ya da toz girmediği sürece takıldığı yok. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden girioki toz
TheMaZi dedi: Sensörüne kuş tüyü ya da toz girmediği sürece takıldığı yok. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden girioki toz
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.594 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:06 #5 mirhanakilli dedi: Nereden girioki toz Genişletmek için tıkla... Mousepad tozlanıyor mouse kaydıkça girebilir falan o anlamda. Girerse eğer üfleyin sensöre doğru çözülür.
mirhanakilli dedi: Nereden girioki toz Genişletmek için tıkla... Mousepad tozlanıyor mouse kaydıkça girebilir falan o anlamda. Girerse eğer üfleyin sensöre doğru çözülür.
M mirhanakilli Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:08 #6 TheMaZi dedi: Mousepad tozlanıyor mouse kaydıkça girebilir falan o anlamda. Girerse eğer üfleyin sensöre doğru çözülür. Genişletmek için tıkla... Alıyorum ozaman
TheMaZi dedi: Mousepad tozlanıyor mouse kaydıkça girebilir falan o anlamda. Girerse eğer üfleyin sensöre doğru çözülür. Genişletmek için tıkla... Alıyorum ozaman
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.594 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:09 #7 mirhanakilli dedi: Alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Sorunsuz mouse. İyi gidiyor pili, bir anda aşırı derecede hızlı çevirmediğiniz sürece takılmıyor.
mirhanakilli dedi: Alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Sorunsuz mouse. İyi gidiyor pili, bir anda aşırı derecede hızlı çevirmediğiniz sürece takılmıyor.
M mirhanakilli Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:10 #8 Nasıl aşırı ya
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul Dün 13:16 #9 Takılma yapmıyor. Düzgün mousepad kullandıkça istediğinizi yapın. Düzgünden kastım da minimum Klasse Pro. İyi kayıyor.
Takılma yapmıyor. Düzgün mousepad kullandıkça istediğinizi yapın. Düzgünden kastım da minimum Klasse Pro. İyi kayıyor.
M mirhanakilli Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:39 #10 borisyeisar dedi: Takılma yapmıyor. Düzgün mouse pad kullandıkça istediğinizi yapın. Düzgünden kastım da minimum Klasse Pro. İyi kayıyor. Genişletmek için tıkla... Bende Klasse Pro var Japon dalgaleı
borisyeisar dedi: Takılma yapmıyor. Düzgün mouse pad kullandıkça istediğinizi yapın. Düzgünden kastım da minimum Klasse Pro. İyi kayıyor. Genişletmek için tıkla... Bende Klasse Pro var Japon dalgaleı